Apple ID

Apple ID është llogaria që përdorni për të pasur akses te shërbimet e Apple si App Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime, iCloud, iMessage, iTunes Store etj. Dhe mund të identifikoheni në të gjitha shërbimet e Apple me një Apple ID dhe fjalëkalim të vetëm.