Utskiftingsbrev for Apple Watch

Velg land eller region

Kjære Apple-kunde

For å sikre høyeste kvalitet og funksjonsstabilitet er alt AppleCare-reparasjonsarbeidet utført ved et Apple-godkjent verksted. Etter grundig diagnostisk testing av den originale Apple Watch-enheten din sender vi deg en erstatningsklokke (vedlagt).*

Hvis den originale Apple Watch-enheten din var dekket av den opprinnelige garantien, skiftes den ut kostnadsfritt. Dersom den originale Apple Watch-enheten din ikke var dekket av en Apple-garanti, blir beløpet du fikk oppgitt da du godtok å fortsette med denne tjenesten eller evalueringen, trukket fra betalingskortet ditt.

Serienummer

Vær oppmerksom på at Apple Watch-enheten du får som erstatning, har et annet serienummer enn den opprinnelige Apple Watch-enheten din. Du bør alltid notere ned og ta vare på serienumre for senere bruk.

Garanti

Apple Watch-enheten du får som erstatning overtar den gjenværende garantitiden for det originale produktet eller 90 dager fra datoen for utskifting eller reparasjon, avhengig av hvilken av disse som varer lengst.

Takk for at du bruker AppleCare Service. Vi håper at du fortsetter å ha glede av Apple Watch-enheten din.

Hilsen

AppleCare Service

* Apple har skiftet ut den opprinnelige Apple Watch-enheten mot en ny eller brukt Apple Watch. Eventuell pris for dette fremgår av en separat faktura.