Service og reparasjon for Apple Watch

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for Apple Watch.

Hvordan får jeg reparert Apple Watch?

Mange problemer med Apple Watch kan løses ved å starte enheten på nytt. Du kan også prøve å koble Apple Watch fra iPhone og koble dem sammen igjen.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan du avtale å sende inn Apple Watch til et Apple-reparasjonssenter. Du får tilsendt instruksjoner om hvordan du sender klokken. Du kan også få en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller Apple Store-tekniker til å sende den inn for deg.

Sørg for at du kobler Apple Watch fra iPhone før du får utført service. Når vi mottar Apple Watch, reparerer eller skifter vi den ut så raskt som mulig. Hvis du har en Apple Watch Edition i gull, kontakter du Apple.

Start en serviceforespørsel
Les flere av Apples kundestøtteartikler

Hvor mye kommer det til å koste?

Du betaler ingenting hvis problemet dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hvilken type service som utføres.

Se Apples priser for service utenom garantien
Sjekk garantistatusen

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker enheten din mot produksjonsfeil fra den opprinnelige kjøpsdatoen. Garantiperioden varierer etter modell. Tabellen nedenfor viser garantiperioden for Apple Watch-modellen din. Garantien vår kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Modell

Garantiperiode

Apple Watch (aluminium),
Apple Watch (rustfritt stål),
Apple Watch Nike+

Ett år

Apple-merket tilbehør til Apple Watch
(unntatt remmer)

Ett år

Apple Watch Hermès

To år

Apple Watch Edition

To år

Medfølgende tilbehør til Apple Watch Edition

To år

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Du kan sjekke garantistatusen på nettet og oppdatere kjøpsbeviset ditt hvis det er en feil i oppføringene våre.

Finn ut mer om forbrukerlovgivning

Service utenom garantien

Service regnes som utenom garantien og utføres mot en avgift når

• den kvalifiserte garantiperioden for Apple Watch er utgått
  • det finnes et problem med Apple Watch som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, for eksempel skade ved uhell

Det kan hende at vi kan reparere eller skifte ut Apple Watch mot en avgift utenom garantien. I noen tilfeller kan du måtte betale hele erstatningsverdien, for eksempel hvis enheten er totalskadet eller har uautoriserte endringer.

Apple Watch-erstatningen du får, er innstilt på fabrikkinnstillingene og er ny eller tilsvarende ny i ytelse og pålitelighet.

Se Apples avgifter utenom garantien
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjoner

Batteriservice

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og dekkes av Apples begrensede garanti eller forbrukerlovgivningen, utfører vi service på Apple Watch kostnadsfritt.

Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk. Vi tilbyr batteriservice utenom garantien mot en avgift.

Det kan hende at vi må teste produktet ditt for å finne årsaken til batteriproblemet.

Få hjelp til å lade batteriet
Finn ut hvordan du kan forlenge batterilevetiden
Se Apples priser for batteriservice utenom garantien

Skade på skjerm

Hvis skjermen på Apple Watch knuses ved et uhell, har du kanskje muligheten til å erstatte Apple Watch mot en avgift utenom garantien.

Apple-garantien dekker ikke skader som følge av uhell eller misbruk. Hvis skjermen knuses på grunn av en produksjonsfeil, dekkes dette av Apple-garantien og forbrukerlovgivningen.

Hvor mye det koster å utføre service på en skjerm som er skadet ved et uhell, avhenger av Apple Watch-modellen din.

Se Apples priser for service
Avtal service

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør er dekket av garantien vår og forbrukerlovgivningen. Før du tar med den magnetiske ladeboksen til Apple Watch Edition til oss, må du fjerne og ta vare på alle løse deler i boksen. Kontakt Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør for mer informasjon om service.

Vi kan hjelpe deg med retur eller utskifting av tilbehør fra en tredjepart hvis du kjøpte det fra Apple. Kontakt produsenten av tilbehøret hvis du trenger service eller kundestøtte.

Kontakt Apple-kundestøtte
Få service for remmen på Apple Watch Hermès

Utenlandsreiser med Apple Watch

Hvis Apple Watch har et elektronisk SIM-kort, støtter den ikke roaming over landegrenser med abonnementet du har. For å sørge for at Apple Watch fungerer optimalt når du reiser utenlands, kan du slå av LTE-funksjonene på enheten.

Les denne kundestøtteartikkelen for mer informasjon om hvordan du konfigurerer eSIM.

Finn ut mer om mobilnettfunksjoner på Apple Watch

Gjør Apple Watch klar for service

• Lad Apple Watch.
  • Fjern sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone.
  • Fjern remmen og behold den sammen med ladekabelen og annet tilbehør. Du trenger disse etter du har fått service på Apple Watch.
  • Sørg for at du kan Apple-ID-en og passordet ditt.

Fjern sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone
Les Apples retningslinjer for personvern

Etter service

Når du får tilbake Apple Watch, konfigurerer du den på samme måte som du konfigurerer en ny Apple Watch.

Vi garanterer for servicen vår, inkludert erstatningsdeler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien din, avhengig av hvilken som varer lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Konfigurer Apple Watch