Svarservice for Apple Watch

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for Apple Watch.

Hvordan får jeg reparert Apple Watch?

Hvis du har problemer med Apple Watch, kan du først prøve å omstarte den. Du kan også koble fra Apple Watch og så koble den til igjen.

Omstarte Apple Watch
Fjerne sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone
Les Apples kundestøtteartikler

Hvis denne fremgangsmåten ikke løser problemet, kan du sende Apple Watch til et Apple-reparasjonssenter. Kontakt oss for å få forsendelsesinstruksjoner. Du kan også få en Apple-autorisert tjenesteleverandør til å sende den inn for deg. Når du henter Apple Watch, kan vi fortelle deg hva slags service som er blitt utført.

Sørg for å fjerne sammenkoblingen for Apple Watch og deaktivere aktiveringslåsen før du sender den inn til service. Når vi mottar Apple Watch, reparerer eller skifter vi den ut så raskt som mulig. Kontakt Apple hvis du har en Apple Watch Edition.

Start en serviceforespørsel
Klargjør Apple Watch for service

Fjern aktiveringslåsen
Fjern sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg med å løse problemet ditt eller avtale service. Ha produktets serienummer samt Apple-ID-en din og passordet ditt klart før du kontakter oss.

Kontakt Apple
Identifiser Apple Watch-modellen din
Finn serienummeret til produktet ditt
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Hvor mye kommer det til å koste?

Du betaler ingenting hvis problemet dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hvilken type service som utføres.

Se Apples priser for service utenom garantien
Sjekk garantistatusen

Hvor lang tid tar det?

Kilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

Opptil 5 virkedager

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør tjenesteleverandøren

Det kan hende at du kan sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Kontroller statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker produktet mot produksjonsfeil fra og med den opprinnelige kjøpsdatoen, og garantiperioden varierer etter modell. Tabellen nedenfor viser garantiperioden for Apple Watch-modellen din. Garantien vår kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Modell

Garantiperiode

Apple Watch Sport

Ett år

Apple Watch

Ett år

Apple Watch Edition

To år

Apple-merket tilbehør

Ett år

Inkludert tilbehør til Apple Watch Edition

To år

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan kontrollere garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Kontroller garantistatusen din
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerkjøpsloven

Service utenom garantien

Service regnes som utenom garantien når:

• Apple Watch er utenfor den kvalifiserte garantiperioden eller dekningsperioden i forbrukerkjøpsloven
  • Apple Watch har et problem som ikke dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven, for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Det kan hende at vi kan reparere eller skifte ut Apple Watch mot en avgift utenom garantien. Apple Watch-enheten du får som erstatning, er innstilt på fabrikkinnstillingene og er ny eller tilsvarende ny i ytelse og pålitelighet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Se Apples avgifter utenom garantien
Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Batteriservice

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og dekkes av Apples begrensede garanti eller forbrukerkjøpsloven, utfører vi service på Apple Watch kostnadsfritt.

Når Apple Watch ikke dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven, og vi finner ut at den bare holder 80 prosent eller mindre av den originale batterikapasiteten, tilbyr vi batteriservice utenom garantien.

Det kan hende at vi må teste produktet ditt for å finne årsaken til batteriproblemet. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk.

Få hjelp til å lade batteriet
Finn ut hvordan du kan forlenge batterilevetiden
Se Apples priser for reparasjon av batterier utenom garantien

Skade på skjerm

Hvis skjermen på Apple Watch knuses ved et uhell, har du kanskje muligheten til å erstatte Apple Watch mot en avgift utenom garantien. Apple-garantien dekker ikke skader som følge av uhell eller misbruk. Hvis skjermen knuses på grunn av en produksjonsfeil, dekkes dette av Apple-garantien og forbrukerkjøpsloven.

Hvor mye det koster å utføre service på en skjerm som er skadet ved et uhell, avhenger av Apple Watch-modellen din.

Se Apples priser for service
Avtal service

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som er dekket av garantien vår og forbrukerkjøpsloven. Før du tar med den magnetiske ladeboksen til Apple Watch Edition til oss, må du fjerne og beholde alle løse deler inne i boksen. Kontakt Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør for mer informasjon om service.

Vi kan hjelpe deg med retur eller utskifting av tilbehør fra en tredjepart hvis du kjøpte det fra Apple. Kontakt produsenten av tilbehøret hvis du trenger service eller kundestøtte.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Gjør deg klar for service på Apple Watch

• Lad Apple Watch.
  • Fjern sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone.
  • Fjern remmen og behold den sammen med ladekabelen og annet tilbehør. Du trenger disse etter du har fått service på Apple Watch.
  • Sørg for at du kan Apple-ID-en og passordet ditt.

Fjern sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone
Fjern aktiveringslåsen
Les Apples personvernerklæring

Etter service

Når du får tilbake Apple Watch, konfigurerer du den på samme måte som du konfigurerer en ny Apple Watch.

Vi garanterer for servicen vår, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien din, avhengig av hvilken som varer lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Konfigurer Apple Watch