Kundestøtte for macOS

Oppgrader til macOS Sonoma

Utforsk alle de nye funksjonene for å få mer gjort og tilpasse Macen. Du får også den sterkeste personvern- og sikkerhetsbeskyttelsen som er tilgjengelig.

Widgeter på skrivebordet

Tilpass skrivebordet med widgeter, samhandle med dem med bare et klikk og bruk til og med widgeter fra iPhone.

Videokonferanser

Bruk presentatøroverlegget til å vise frem arbeidet ditt mens du holder deg på skjermen i videosamtaler. Legg til reaksjoner som konfetti, fyrverkeri og ballonger i samtalene dine ved hjelp av bevegelser.

Spillmodus

Spillmodus prioriterer automatisk ytelsen til spillet ditt for jevnere, mer konsekvente bildefrekvenser og forbedret respons i spillet.

Safari-profiler

Lag separate profiler for ting som hjem og jobb, slik at du kan holde surfeaktivitetene organisert.

Nettapper

Opprett nettapper i Safari som du kan legge til i Dock for en applignende opplevelse.

Skjermbeskyttere

Angi skjermsparere i sakte film som også kan brukes som stillbilder på skrivebordet.

Veiledningen din for macOS

Finn ut mer om de nye funksjonene og hvordan du bruker macOS Sonoma.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.