Service og reparasjon for iPod

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for iPod.

Hvordan får jeg reparert iPoden min?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for iPod på. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre har kanskje svar på spørsmålet ditt. Vi kan også hjelpe deg med batterier, knuste skjermer og mye annet.

Les Apples kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg med å løse problemet eller avtale en reparasjon. Finn frem iPodens serienummer, Apple-ID-en din og passordet ditt før du kontakter oss.

Finn serienummeret til produktet ditt
Start en serviceforespørsel

Send den inn

Kontakt oss, så sender vi deg en eske til iPoden din. Du kan sende iPoden til oss, så reparerer eller erstatter vi den så fort som mulig. Hvis du har iPod shuffle eller iPod nano, kan du be Apple om å sende deg en erstatning før du returnerer originalproduktet ditt.

Sikkerhetskopier iPoden og gjør den klar for service
Start en serviceforespørsel

Ta den med

Hvis du ønsker personlig hjelp, kan du ta med iPoden til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Hvis du har iPod touch, må du vite Apple-ID-en din og passordet ditt før du tar den med.

Start en kundestøtteforespørsel
Sikkerhetskopier iPoden og gjør den klar for service

Hvor mye kommer det til å koste?

Du betaler ikke noe hvis problemet er dekket av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke er dekket, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Hvis vi ikke kan reparere iPoden, kan det hende du må erstatte den.

Se Apples priser for reparasjon
Kontroller dekningsstatusen din

Hvor lang tid tar det?

Reparasjonskilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

Tre til fem virkedager

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør representanten din

Inkluder gravering på erstatningsenheten

Ti virkedager

Du kan kanskje sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker iPoden og Apple-merket tilbehør mot mangler i ett år fra datoen du kjøpte dem. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Kontroller dekningsstatusen din
Oppdater kjøpsbeviset ditt
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for iPod?

Med AppleCare Protection Plan får du eksperthjelp over telefon og ekstra servicealternativer for maskinvare i opptil to år fra datoen du kjøpte iPoden. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan innen 12 måneder fra datoen du kjøpte iPoden.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan

Service utenom garantien

Reparasjoner regnes som utenom garantien hvis

• iPoden er over ett år gammel
  • iPoden har et problem som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Det kan hende vi kan reparere iPoden mot en avgift for service utenom garantien. Hvis vi ikke kan reparere den, kan det hende du må erstatte den. iPoden du får i erstatning, er ny eller tilsvarende ny i ytelse og pålitelighet. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Se Apples avgifter utenom garantien
Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjoner

Batteriservice

Apples begrensede garanti dekker et defekt batteri, men den dekker ikke slitasje fra normal bruk. Det kan hende at vi må teste iPoden for å finne årsaken til batteriproblemet.

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av garantien vår, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen, utfører vi service på iPoden kostnadsfritt.

Hvis du har dekning med AppleCare Protection Plan og batteriet på iPoden holder mindre enn 80 prosent av den opprinnelige kapasiteten, utfører vi service på iPoden kostnadsfritt.

Hvis batteriservicen ikke dekkes av garantien, AppleCare eller forbrukerlovgivningen, kan vi reparere eller erstatte iPoden mot en avgift.

Finn ut hvordan du kan forlenge batterilevetiden
Se Apples priser for batteriservice utenom garantien
Finn ut mer om AppleCare+ for iPod touch

Reparasjon av skjerm

Hvis skjermen på iPoden er ødelagt, kan vi kanskje utføre service på den mot en avgift utenom garantien. Reparasjon av skjerm dekkes ikke av Apple-garantien. Kostnaden for service avhenger av hvilken iPod-modell du har. Hvis skjermen knuses på grunn av en produksjonsfeil, dekkes dette av Apple-garantien og forbrukerlovgivningen.

Vi utfører en diagnostisk test for å finne ut om iPoden trenger andre reparasjoner. I så fall gir vi deg beskjed.

Se Apples priser for reparasjon
Start en serviceforespørsel
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som følger med i esken til iPoden, inkludert strømadapteren, dekkes av garantien vår og forbrukerlovgivningen. Det dekkes også av AppleCare Protection Plan eller AppleCare+. For mer informasjon om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte

Gjør iPod klar for service

• Sikkerhetskopier iPod touch med datamaskinen, eller bruk iCloud. Du trenger sikkerhetskopien for å gjenopprette innholdet hvis vi må tilbakestille iPod touch.
  • Sørg for at du kan Apple-ID-en og passordet ditt.
  • Behold kabler og annet tilbehør mens du får utført service.

Sikkerhetskopier iPoden
Gjør iPod touch klar for service
Les Apples retningslinjer for personvern

Etter service

Når du får iPoden tilbake fra service, gjenoppretter du dataene dine fra sikkerhetskopien.

Vi garanterer for servicen vår, inkludert erstatningsdeler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien eller AppleCare-produktdekningen, avhengig av hvilken som varer lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette påvirker ikke rettighetene du har i henhold til forbrukerlovgivningen.

Gjenopprett fra en sikkerhetskopi