iPod svarservice

Les mer om servicealternativer, garanti og priser for iPod.

Hvordan får jeg reparert iPod-en min?

Apple tilbyr mange måter å få støtte og service for iPod på. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre har kanskje svar på spørsmålet ditt. Eller vi kan hjelpe deg med batterier, knuste skjermer og andre problemer.

Les Apple-kundestøtte sine artikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en av Apple-kundestøtte sine eksperter. Vi kan hjelpe deg å løse problemet ditt eller avtale en reparasjon. Før du kontakter oss må du finne fram iPod-ens serienummer og Apple-ID-en og passordet ditt.

Finn produktets serienummer
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Start en kundestøtteforespørsel

Send den

Kontakt oss og vi sender deg en boks til iPod-en. Du kan sende iPod-en til oss og vi vil reparere eller erstatte den så snart som mulig. Hvis du har en iPod shuffle eller iPod nano, kan du ordne det slik at Apple sender deg en erstatning før du returnerer det originale produktet til oss.

Sikkerhetskopier iPod-en og gjør deg klar for service
Start en serviceforespørsel

Ta den med

For å få personlig hjelp, må du ta med iPod-en til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Hvis du har en iPod touch, forsikre deg om at du vet Apple-ID og passord før du tar den med.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Sikkerhetskopier iPod-en og gjør deg klar for service

Hvor mye vil det koste?

Det er ikke noe gebyr hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke er dekket, vil prisen avhenge av hva slags reparasjon som må utføres. Hvis vi ikke kan reparere iPod-en, kan det hende at du må erstatte den.

Se prisene for Apple-reparasjoner
Kontroller garantidekning

Hvor lang tid tar det?

Reparer kilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

3–5 virkedager

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør representanten din

Inkluder gravering på erstatningsenheten

10 virkedager

Det kan hende at du kan sjekke statusen til reparasjonen på nett, det er avhengig av hvor du får utført servicen.

Kontroller statusen til enheten din

Begrenset garanti fra Apple

Apples begrenset garanti dekker iPod og Apple-merket tilbehør mot mangler i ett år fra den datoen du kjøpte dem. Apples begrenset garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan kontrollere garantistatusen din på nettet og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les om Apples begrenset garanti
Kontroller din garantidekning
Oppdatere kjøpsbeviset
Les mer om forbrukerkjøpsloven

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for iPod?

AppleCare Protection Plan gir opp til to års teknisk kundestøtte fra ekspert over telefon og ytterligere alternativer for maskinvareservice fra den opprinnelige kjøpsdatoen for iPod-en. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan innen 12 måneder etter opprinnelig kjøpsdato for iPod-en din.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerkjøpsloven. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Les mer om AppleCare Protection Plan

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garanti når:

• iPod er over ett år gammel
  • iPod har problemer som ikke dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Det kan hende at vi kan fikse iPod-en din for en avgift utenom garantien. Hvis vi ikke kan fikse den, kan det hende at vi må erstatte den. En erstatnings-iPod vil være nyere eller tilsvare ny i både ytelse og pålitelighet. Ta kontakt med servicerepresentanten din for detaljer. Apples begrenset garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Se Apples avgifter utenom garanti
Les om Apples begrenset garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjoner

Batteriservice

Apples begrensete garanti dekker et defekt batteri, men den dekker ikke slitasje fra normal bruk. Det kan hende at vi må teste iPod-en din for å finn årsaken til batteriproblemet.

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av garantien vår, en AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven, vil vi erstatte iPod-en uten ekstra kostnader.

Hvis du har dekning gjennom AppleCare Protection Plan, og iPod-batteriet kun holder 80 prosent av den originale kapasiteten, vil vi utføre service på iPod-en din uten ekstra kostnader.

Hvis batteriservicen ikke er dekket av garantien, AppleCare eller forbrukerkjøpsloven, kan vi reparere eller erstatte iPod-en mot en avgift.

Les om hvordan du kan forlenge batterilevetid
Se Apples batteriavgifter utenom garanti
Les mer om AppleCare+ for iPod touch

Reparasjon av skjerm

Hvis iPod-skjermen er knust, kan det hende at vi kan utføre service på den for en avgift utenom garanti. Reparasjon av skjerm er ikke dekket av Apple Garanti. Kostnadene for utføring av service kommer an på hvilken iPod-modell du har. Hvis skjermen er knust på grunn av en feil, dekkes det av Apple-garantien og forbrukerkjøpsloven.

Vi kjører en diagnostisk test for å se om iPod-en trenger noen andre reparasjoner. Hvis det er tilfellet, kontakter vi deg.

Se prisene for Apple-reparasjoner
Start en serviceforespørsel
Les mer om AppleCare Protection Plan

Apple tilbehør

Apple-merket tilbehør som kommer i en eske med iPod, inkludert strømadapter, dekkes av garantien vår og forbrukerkjøpsloven. De dekkes også av AppleCare Protection Plan eller AppleCare+. For detaljer om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les om Apples begrenset garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Gjør deg klar for iPod-service

• Sikkerhetskopier iPod med iTunes, eller bruk iCloud for iPod touch. Du trenger sikkerhetskopien for å gjenopprette innholdet hvis vi må tilbakestille eller erstatte iPod-en din.
  • Forsikre deg om at du kan Apple-ID-en og passordet ditt.
  • Behold kabler og annet tilbehør når du får service.

Sikkerhetskopier iPod
Gjør iPod Touch klar for service
Les Apples personvernserklæringen

Etter service

Når du får igjen iPod-en etter service, må du gjenopprette data fra sikkerhetskopien din.

Apple garanterer service, inkludert reservedeler, i 90 dager, eller den gjenværende varigheten av Apple-garantien eller AppleCare produktdekningen, avhengig av hvilken som varer lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette påvirker ikke rettighetene dine ifølge forbrukerkjøpsloven.

Gjenopprett fra en sikkerhetskopi