Service og reparasjon for iPod

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og prissetting for iPod.

Hvordan får jeg reparert iPod-enheten min?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for iPod på. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre har kanskje svar på spørsmålet ditt. Vi kan også hjelpe deg med batterier, knuste skjermer og mye annet.

Les Apples kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg å løse problemet ditt eller avtale en reparasjon. Finn frem iPod-enhetens serienummer, Apple-ID-en din og passordet ditt før du kontakter oss.

Finn serienummeret til produktet ditt
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Start en kundestøtteforespørsel

Send den inn

Kontakt oss, så sender vi deg en eske til iPod-enheten din. Du kan sende iPod-enheten til oss, så reparerer vi eller erstatter den så fort som mulig. Hvis du har iPod shuffle eller iPod nano, kan du be Apple om å sende deg en erstatning før du returnerer originalproduktet ditt.

Sikkerhetskopier iPod-enheten og gjør deg klar for service
Start en serviceforespørsel

Ta den med

For å få personlig hjelp må du ta med iPod-enheten til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Hvis du har iPod touch, må du vite Apple-ID-en din og passordet ditt før du tar den med.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Sikkerhetskopier iPod-enheten og gjør deg klar for service

Hvor mye kommer det til å koste?

Du må ikke betale noe hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Hvis vi ikke kan reparere iPod-enheten, kan det hende du må erstatte den.

Se Apples prissetting for reparasjon
Sjekk garantidekningen din

Hvor lang tid tar det?

Reparasjonskilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

Tre til fem virkedager

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør representanten

Inkluder gravering på erstatningsenheten

Ti virkedager

Det kan hende at du kan sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker iPod-enheten din og Apple-merket tilbehør mot mangler i ett år fra datoen du kjøpte dem. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Sjekk garantistatusen din
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for iPod?

Med AppleCare Protection Plan får du teknisk telefonstøtte fra eksperter og ekstra servicealternativer for maskinvaren i inntil to år fra den opprinnelige kjøpsdatoen for iPod-enheten. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan inntil 12 måneder etter kjøpsdatoen for iPod-enheten.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garantien hvis:

• iPod-enheten er over ett år gammel
  • iPod-enheten har et problem som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Det kan hende vi kan reparere iPod-enheten mot en avgift for service utenom garantien. Hvis vi ikke kan reparere den, må du kanskje erstatte den. En erstatnings-iPod er ny eller tilsvarende en ny når det gjelder ytelse og pålitelighet. Ta kontakt med servicerepresentanten din for mer informasjon. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Se Apples avgifter utenom garantien
Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjoner

Batteriservice

Apples begrensete garanti dekker et defekt batteri, men den dekker ikke slitasje fra normal bruk. Det kan hende at vi må teste iPod-enheten for å finne årsaken til batteriproblemet.

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av garantien vår, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen, utfører vi service på det kostnadsfritt.

Hvis du har dekning gjennom AppleCare Protection Plan, og iPod-batteriet kun holder 80 prosent av den originale kapasiteten, utfører vi service på iPod-enheten uten ekstra kostnader.

Hvis batteriservice ikke inngår i garantien din, AppleCare eller forbrukerlovgivningen, kan vi reparere eller erstatte iPod-enheten mot en avgift.

Finn ut hvordan du kan forlenge batterilevetiden
Se Apples prissetting for reparasjon av batterier utenom garantien
Finn ut mer om AppleCare+ for iPod touch

Reparasjon av skjerm

Hvis iPod-skjermen er ødelagt, kan vi kanskje utføre service på den mot en avgift utenom garantien. Reparasjon av skjerm dekkes ikke av Apple-garantien. Kostnaden for service avhenger av hvilken iPod-modell du har. Hvis skjermen er knust på grunn av en produksjonsfeil, dekkes dette av Apple-garantien og forbrukerlovgivningen.

Vi gjør en feilsøking for å finne ut om iPod-enheten trenger mer reparasjon. I så fall gir vi deg beskjed.

Se Apples prissetting for reparasjon
Start en serviceforespørsel
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som følger med i esken til iPod, inkludert strømadapteren, dekkes av garantien vår og forbrukerlovgivningen. Det dekkes også av AppleCare Protection Plan eller AppleCare+. For mer informasjon om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Gjør deg klar for iPod-service

• Sikkerhetskopier iPod-enheten med iTunes, eller bruk iCloud hvis du har iPod touch. Du trenger sikkerhetskopien for å gjenopprette innholdet hvis vi må tilbakestille eller erstatte iPod-enheten.
  • Sørg for at du kan Apple-ID-en og passordet ditt.
  • Behold kabler og annet tilbehør mens du får service.

Sikkerhetskopier iPod
Gjør iPod touch klar for service
Les Apples personvernerklæring

Etter service

Når du får iPod tilbake fra service, gjenoppretter du dataene dine fra sikkerhetskopien.

Apple garanterer service, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten av Apple-garantien eller AppleCare-produktdekningen, avhengig av hva som er lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette påvirker ikke rettighetene dine ifølge forbrukerlovgivningen.

Gjenopprett fra en sikkerhetskopi