Reparasjon av iPhone-skjerm

Uhell skjer. Hvis skjermen din går i stykker, kan vi hjelpe deg.

Kundestøttealternativer

Ta den med

Gjør en avtale med en Apple-autorisert serviceleverandør. Teknikerne på alle disse stedene får Apple-opplæring. De leverer samme høye kvalitet på servicen, med originale Apple-deler. Reparasjonene støttes av Apple.

Forsikre deg om at du kjenner Apple-ID-en din og passordet, og sikkerhetskopier iPhonen før du får den reparert.

Send den inn

Kontakt oss så sender vi en eske med en gang for forsendelse av iPhonen. Deretter kan du avtale å sende den til et Apple-verksted som passer for deg.

For en mest mulig strømlinjeformet reparasjonsprosess må du forberede iPhonen før service. Finn ut hvordan nedenfor.

Start en serviceforespørsel
Finn ut hvordan du gjør en iPhone klar for reparasjon

Dette kan du forvente

Noen steder tilbys skjermreparasjoner samme dag. Hvis du sender iPhonen direkte til et Apple-verksted, eller hvis teknikeren må sende den for deg, vil den bli returnert eller være klar for henting om cirka 6–8 dager.

Priser for iPhone-skjermutskifting i Norge

Reparasjonsprisene i dette diagrammet gjelder bare for skjermskader. Hvis du har andre skader på iPhonen din, må du betale tilleggskostnader. Prisene gjelder bare for reparasjoner utført av Apple. Apple-autoriserte serviceleverandører kan ha egne priser.

iPhone-modell Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max 3 699,75 NOK
iPhone XS,
iPhone X, iPhone 11 Pro
3 199,75 NOK
iPhone XR, iPhone 11 2 299,75 NOK
iPhone 8 Plus,
iPhone 7 Plus
1 879,75 NOK
iPhone 8,
iPhone 7
1 679,75 NOK
iPhone 6s Plus 1 879,75 NOK
iPhone 6s,
iPhone 6 Plus
1 679,75 NOK
iPhone 6 1 449,75 NOK
iPhone SE, iPhone 5s,
iPhone 5c
1 449,75 NOK

Se andre priser for iPhone-reparasjoner

Alle prisene oppgis i norske kroner og inkluderer mva. og et fraktgebyr på 100,75 NOK. Du må bare betale dette gebyret hvis vi må sende iPhonen din. Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien. Hvis skjermen din ikke virker på grunn av en produksjonsfeil, kan den dekkes av Apple-garantien eller forbrukerlover.

Originaldeler

Originale Apple-deler er avgjørende for en kvalitetsreparasjon. Besøk en autorisert Apple-leverandør for å sikre at du får produktet tilbake fungerende slik det skal.

Mer informasjon

Finn ut mer om reparasjon og service av iPhone
Kontroller statusen til iPhone-reparasjonen

Garanti og juridisk

Les om Apples begrensede garanti
Finn ut mer om forbrukerlovgivning
Oppdater kjøpsbeviset
Kontroller dekningsstatusen din