Reparasjon av iPhone-skjerm

Uhell skjer. Hvis skjermen din går i stykker, kan vi hjelpe deg.

Kundestøttealternativer

Ta den med

Gjør en avtale med en Apple-autorisert serviceleverandør. Teknikerne på alle disse stedene får Apple-opplæring. De leverer samme høye kvalitet på servicen, med originale Apple-deler. Reparasjonene støttes av Apple.

Forsikre deg om at du kjenner Apple-ID-en din og passordet, og sikkerhetskopier iPhonen før du får den reparert.

Send den inn

Kontakt oss så sender vi en eske med en gang for forsendelse av iPhonen. Deretter kan du avtale å sende den til et Apple-verksted som passer for deg.

For en mest mulig strømlinjeformet reparasjonsprosess må du forberede iPhonen før service. Finn ut hvordan nedenfor.

Start en serviceforespørsel
Finn ut hvordan du gjør en iPhone klar for reparasjon

Dette kan du forvente

Noen steder tilbys skjermreparasjoner samme dag. Hvis du sender iPhonen direkte til et Apple-verksted, eller hvis teknikeren må sende den for deg, vil den bli returnert eller være klar for henting om cirka 6–8 dager.

Priser for iPhone-skjermutskifting i Norge

Reparasjonsprisene i dette diagrammet gjelder bare for skjermskader. Hvis du har andre skader på iPhonen din, må du betale tilleggskostnader. Hvis iPhonen din er dekket av AppleCare+, kan du se AppleCare+-delen.

Priser for reparasjoner utenom garantien gjelder bare for reparasjoner som utføres av Apple. Apple-autoriserte serviceleverandører kan ha egne priser.

iPhone 12 Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone 12 Pro Max 3 899,75 NOK
iPhone 12 Pro 3 299,75 NOK
iPhone 12 3 299,75 NOK
iPhone 12 mini 2 699,75 NOK
iPhone 11 Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone 11 Pro Max 3 899,75 NOK
Phone 11 Pro 3 299,75 NOK
iPhone 11 2 399,75 NOK
iPhone X Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone XS Max 3 899,75 NOK
iPhone XS 3 299,75 NOK
iPhone X 3 299,75 NOK
iPhone XR 2 399,75 NOK
iPhone 8 Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone 8 Plus 2 209,75 NOK
iPhone 8 1 959,75 NOK
iPhone 7 Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone 7 Plus 2 209,75 NOK
iPhone 7 1 959,75 NOK
iPhone 6 Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone 6s Plus 2 209,75 NOK
iPhone 6s 1 959,75 NOK
iPhone 6 Plus 1 959,75 NOK
iPhone 6 1 709,75 NOK

iPhone SE

Skjermreparasjon (utgått garanti)
iPhone SE (2. generasjon) 1 709,75 NOK
iPhone SE 1 709,75 NOK

iPhone 5

Skjermreparasjon (utgått garanti)

iPhone 5s

1 709,75 NOK

Se andre priser for iPhone-reparasjoner

Alle prisene oppgis i norske kroner og inkluderer mva. og et 100,75 NOK fraktgebyr. Du må bare betale dette gebyret hvis vi må sende iPhonen din. Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien. Hvis skjermen din ikke virker på grunn av en produksjonsfeil, kan den dekkes av Apple-garantien eller forbrukerlover.

Er iPhonen din dekket av AppleCare+?

Hvis du har et AppleCare+-abonnement, kan du bruke det til å dekke skjermreparasjoner. Med AppleCare+ får du teknisk kundestøtte fra eksperter og maskinvaredekning fra Apple, inkludert dekning for skade ved uhell. Hvert tilfelle av skade ved uhell er underlagt en serviceavgift. Hvis du ikke har et AppleCare+-abonnement, betaler du avgiften utenom garantien.

iPhone-modell Skjermreparasjon
(AppleCare+-serviceavgift)
Alle kvalifiserte iPhone-modeller 290 NOK

Vet du ikke om du har dekning? Kontroller om du har AppleCare+-dekning ved å skrive inn serienummeret til iPhonen.

Finn ut mer om AppleCare+

Originaldeler

Originale Apple-deler er avgjørende for en kvalitetsreparasjon. Besøk en autorisert Apple-leverandør for å sikre at du får produktet tilbake fungerende slik det skal.

Mer informasjon

Finn ut mer om reparasjon og service av iPhone
Kontroller statusen til iPhone-reparasjonen

Garanti og juridisk

Les om Apples begrensede garanti
Finn ut mer om forbrukerlovgivning
Oppdater kjøpsbeviset
Kontroller dekningsstatusen din
Les Apples retningslinjer for personvern