Priser for iPhone-service

Priser for reparasjoner utført av Apple i Norge

iPhone-reparasjoner

Prisene som vises her, gjelder for iPhone-reparasjoner utført av Apple. Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. iPhone-servicen kan være dekket av garantien eller forbrukerlovgivningen.

Se Apples vilkår og betingelser for reparasjoner
Få priser for reparasjon av et annet Apple-produkt
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen
Start en serviceforespørsel

Priser for reparasjon av iPhone-skjerm

Prisene for reparasjon av skjerm nedenfor gjelder hvis:

• Du må erstatte skjermen på grunn av skade ved uhell eller feil behandling. Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien.
  • Skjermen slutter å fungere, og iPhone-enheten din er ikke dekket av Apple-garantien eller forbrukerlovgivningen.

Hvis iPhone-enheten har flere skader som ikke er begrenset til skjermen, må du sjekke avgiftene for «Annen skade».

iPhone-modell Kun reparasjon av skjerm Annen skade
iPhone XS Max 3 479,75 NOK 6 429,75 NOK
iPhone XS 3 049,75 NOK 5 899,75 NOK
iPhone X 3 049,75 NOK 5 899,75 NOK
iPhone 8 Plus 1 879,75 NOK 4 329,75 NOK
iPhone 8 1 679.75 NOK 3 779,75 NOK
iPhone 7 Plus 1 879,75 NOK 3 779,75 NOK
iPhone 7 1 679,75 NOK 3 479,75 NOK
iPhone 6s Plus
1 879,75 NOK 3 579,75 NOK
iPhone 6s 1 679,75 NOK 3 249,75 NOK
iPhone 6 Plus 1 679,75 NOK 3 579,75 NOK
iPhone 6 1 449,75 NOK 3 249,75 NOK
iPhone SE, iPhone 5s,
iPhone 5c, iPhone 5
1 449,75 NOK 2 949,75 NOK

Alle prisene oppgis i norske kroner og inkluderer mva. og en fraktavgift på 100,75 NOK – du må bare betale dette gebyret hvis vi må frakte iPhone-enheten din. Hvis vi må erstatte iPhone-enheten, er erstatningsenheten ny eller tilsvarer en ny enhet. Hvis problemet med iPhone-enheten ble forårsaket av alvorlig skade etter et uhell eller etter feil behandling, er det ikke sikkert at service er tilgjengelig.

Identifiser iPhone-modellen din
Se priser for iPhone-service i andre land
Få skjermreparasjon

Batteriservice – Norge

Batteriservice på iPhone kan være dekket av garantien på produktet eller av forbrukerlovgivningen. Ellers må du betale en avgift for batteriservice utenom garantien, som vist nedenfor.

Hvis iPhone-enheten har skader som påvirker batteribyttet, for eksempel en sprukket skjerm, må dette utbedres før batteriet byttes. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

iPhone-modell Batteriservice utenom garantien
iPhone XS, iPhone XS Max,
iPhone XR
729 NOK
iPhone SE,
iPhone 6, iPhone 6 Plus,
iPhone 6s, iPhone 6s Plus,
iPhone 7, iPhone 7 Plus,
iPhone 8, iPhone 8 Plus,
iPhone X
299 NOK *
Alle andre kvalifiserte modeller 799 NOK

* Frem til 31. desember 2018 er batteriservicegebyret som ikke dekkes av garantien på 299 NOK for alle kvalifiserte iPhone 6-modeller eller nyere. Batteriservice for 299 NOK kan være begrenset til én reparasjon per iPhone. Etter 31. desember 2018 vil gebyret bli endret til 499 NOK for alle disse produktene, unntatt iPhone X, som blir endret til 729 NOK.

Alle priser oppgis i norske kroner og inkludert mva. Vi vil belaste deg med et fraktgebyr på 100,75 NOK hvis vi må sende iPhone-enheten din.

Start en batteriserviceforespørsel

Andre tjenester

iPhone-enheten din trenger kanskje andre reparasjoner, for eksempel av Hjem-knappen, det bakre kameraet eller på grunn av væskeskade.

Ikke alle skader kan repareres. Hvis iPhone-enheten er alvorlig skadet som følge av et uhell, eller hvis den ikke fungerer etter uautoriserte endringer, må du kanskje kjøpe en erstatningsenhet.

Kontakt Apple-kundestøtte
Gå tilbake til siden for iPhone-service
Kontroller dekningen

AirPods

Se siden for AirPods-service for informasjon og priser.

Dette kan du forvente

Når du ber om skjermreparasjon eller batterierstatning, legger vi inn en midlertidig beløpsreservasjon på kredittkortet ditt for å dekke den maksimale reparasjonsavgiften. Denne reservasjonen dekker eventuelle andre skader vi finner i løpet av reparasjonen. Hvis iPhone-enheten ikke har noen andre skader, belaster vi deg bare for den forespurte skjermreparasjonen eller batterierstatningen.