Priser for iPhone-service

Finn ut mer om prisene for iPhone-service.

Disse prisene gjelder for Apple-service. Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle prisene er oppgitt i norske kroner og inkluderer mva og en forsendelsesavgift på 100,75 NOK. Forsendelsesavgiften legges til hvis vi må sende en iPhone. Vi kommer til å teste produktet ditt for å avgjøre den endelige serviceavgiften.

Service er tilgjengelig for de fleste problemer. Vi forteller deg om vi kan reparere iPhone-enheten din og hva slags service du kan få.

iPhone-servicen kan være dekket av garantien eller forbrukerlovgivningen.

Kontroller dekningen din
Identifiser iPhone-modellen din
Se Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Priser for Apple iPhone-service – Norge

Modell Reparasjon av skjerm Batteriservice Avgift for service utenom garantien
iPhone 7 Plus NOK 1,649.75 NOK 899.75 NOK 3,700.75
iPhone 7 NOK 1,399.75 NOK 899.75 NOK 3,399.75
iPhone 6s Plus NOK 1,649.75 NOK 899.75 NOK 3,490.75
iPhone 6s NOK 1,399.75 NOK 899.75 NOK 3,199.75
iPhone 6 Plus NOK 1,649.75 NOK 899.75 NOK 3,490.75
iPhone 6 NOK 1 399,75 NOK 899.75 NOK 3,199.75
iPhone SE NOK 1,399.75 NOK 899.75 NOK 2,890.75
iPhone 5s NOK 1,399.75 NOK 899.75 NOK 2,890.75
iPhone 5c NOK 1,399.75 NOK 899.75 NOK 2,890.75
iPhone 5 NOK 1,399.75 NOK 899.75 NOK 2,890.75
iPhone 4s Se avgiften for service utenom garantien NOK 899.75 NOK 2,190.75

Du får en erstatnings-iPhone som er ny eller tilsvarer en ny. Hvis du har en original iPhone som har blitt skadet som følge av uhell eller misbruk, kan det hende at service ikke er tilgjengelig.

Gå til siden for iPhone-service for å finne ut mer om disse tjenestene.

Finn ut mer om iPhone-service

Reparasjon av skjerm

Når du ber om skjermreparasjon på nett eller telefon, reserverer vi avgiften for service utenom garantien midlertidig på kredittkortet ditt. Avgiften dekker kostnadene til reparasjon av skjermen og eventuelle andre skader. Når vi har mottatt iPhone-enheten din, tester vi den. Hvis en iPhone ikke har andre skader enn skjermen, krever vi kun betaling av serviceavgiften for skjermreparasjon.

Batteriservice

Batteriservice på iPhone kan være dekket av garantien på produktet eller av forbrukerlovgivningen. Ellers tilbyr vi batteriservice utenom garantien.

Andre tjenester

Hvis en iPhone kan repareres, kan den være kvalifisert for service utenom garantien. Hvis den ble alvorlig skadet i en ulykke eller er i ustand etter uautoriserte endringer, er den ikke kvalifisert.