Priser for iPhone-service

Priser for reparasjoner utført av Apple i Norge

iPhone-reparasjoner

Prisene som vises her, gjelder for iPhone-reparasjoner utført av Apple. Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. iPhone-servicen kan være dekket av garantien eller forbrukerlovgivningen.

Se Apples vilkår og betingelser for reparasjoner
Få priser for reparasjon av et annet Apple-produkt
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen
Start en serviceforespørsel

Priser for reparasjon av iPhone-skjerm

Prisene for reparasjon av skjerm nedenfor gjelder hvis:

• Du må erstatte skjermen på grunn av skade ved uhell eller feil behandling. Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien.
  • Skjermen slutter å fungere, og iPhone-enheten din ikke er dekket av Apple-garantien eller forbrukerlovgivningen.

Hvis iPhone-enheten har flere skader som ikke er begrenset til skjermen, må du sjekke avgiftene for «Annen skade».

iPhone-modell Kun reparasjon av skjerm Annen skade
iPhone XS Max 3 579,75 NOK 6 429,75 NOK
iPhone XS 3 049,75 NOK 5 899,75 NOK
iPhone XR 2 199,75 NOK 4 329,75 NOK
iPhone X 3 049,75 NOK 5 899,75 NOK
iPhone 8 Plus 1 879,75 NOK 4 329,75 NOK
iPhone 8 1 679,75 NOK 3 779,75 NOK
iPhone 7 Plus 1 879,75 NOK 3 779,75 NOK
iPhone 7 1 679,75 NOK 3 479,75 NOK
iPhone 6s Plus
1 879,75 NOK 3 579,75 NOK
iPhone 6s 1 679,75 NOK 3 249,75 NOK
iPhone 6 Plus 1 679,75 NOK 3 579,75 NOK
iPhone 6 1 449,75 NOK 3 249,75 NOK
iPhone SE, iPhone 5s,
iPhone 5c
1 449,75 NOK 2 949,75 NOK

Alle prisene oppgis i norske kroner og inkluderer mva. og et fraktgebyr på 100,75 NOK. Du må bare betale dette gebyret hvis vi må sende iPhone-enheten din. Hvis vi må erstatte iPhone-enheten, er erstatningsenheten ny eller tilsvarer en ny enhet. Hvis problemet med iPhone-enheten ble forårsaket av alvorlig skade etter et uhell eller etter feil behandling, er det ikke sikkert at service er tilgjengelig.

Identifiser iPhone-modellen din
Se priser for iPhone-service i andre land
Få skjermreparasjon

Batteriservice – Norge

Batteriservice på iPhone kan være dekket av garantien på produktet eller av forbrukerlovgivningen. Ellers må du betale en avgift for batteriservice utenom garantien, som vist nedenfor.

Hvis iPhone-enheten har skader som påvirker batteribyttet, for eksempel en sprukket skjerm, må dette utbedres før batteriet byttes. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

iPhone-modell Batteriservice utenom garantien
iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max,
iPhone XR
729 NOK
iPhone SE,
iPhone 6, iPhone 6 Plus,
iPhone 6s, iPhone 6s Plus,
iPhone 7, iPhone 7 Plus,
iPhone 8, iPhone 8 Plus,
alle andre kvalifiserte modeller
499 NOK

Alle priser oppgis i norske kroner og inkludert mva. Vi vil belaste deg med et fraktgebyr på 100,75 NOK hvis vi må sende iPhone-enheten din.

Start en batteriserviceforespørsel

Andre tjenester

iPhone-enheten din trenger kanskje andre reparasjoner, for eksempel av Hjem-knappen, det bakre kameraet eller på grunn av væskeskade.

Ikke alle skader kan repareres. Hvis iPhone-enheten er alvorlig skadet som følge av et uhell, eller hvis den ikke fungerer etter uautoriserte endringer, må du kanskje kjøpe en erstatningsenhet.

Kontakt Apple-kundestøtte
Gå tilbake til siden for iPhone-service
Kontroller dekningen

AirPods

Se siden for AirPods-service for informasjon og priser.

Dette kan du forvente

Når du ber om skjermreparasjon eller batterierstatning, legger vi inn en midlertidig beløpsreservasjon på kredittkortet ditt for å dekke den maksimale reparasjonsavgiften. Denne reservasjonen dekker eventuelle andre skader vi finner i løpet av reparasjonen. Hvis iPhone-enheten ikke har noen andre skader, belaster vi deg bare for den forespurte skjermreparasjonen eller batterierstatningen.