Batteri- og strømreparasjon på iPhone

Batteribytte på iPhone

Hvis iPhone-enheten er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad. Er du usikker på om du er dekket? Sjekk om iPhone er dekket av garantien ved å skrive inn serienummeret til iPhone-enheten.

Hvis iPhone-enheten har skader som påvirker batteribyttet, for eksempel en sprukket skjerm, må dette utbedres før batteriet byttes. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

Se listen nedenfor for batteribyttepriser for alle iPhone-modeller.

Start en serviceforespørsel for batteribytte

Priser for bytte av iPhone-batteri – Norge

iPhone-modell Dekket av garantien Utenom garantien
iPhone SE,
iPhone 6, iPhone 6 Plus,
iPhone 6s, iPhone 6s Plus,
iPhone 7, iPhone 7 Plus,
iPhone 8, iPhone 8 Plus,
iPhone X
0 NOK 299 NOK *
Alle andre kvalifiserte modeller 0 NOK 799 NOK

*Frem til 31. desember 2018 er batteriservicegebyret utenom garantien 299 NOK for alle kvalifiserte iPhone 6-modeller eller nyere. Batteriservice for 299 NOK kan være begrenset til én reparasjon per iPhone-enhet.

Disse prisene gjelder kun batterireparasjoner utført av Apple. Priser tilbudt hos Apple-autoriserte tjenesteleverandører, kan variere. Det tilkommer et fraktgebyr på 100,75 NOK dersom reparasjonen krever at produktet sendes og produktet ikke er dekket av garantien. Alle priser oppgis i norske kroner og er inkludert mva.

Start en batteriserviceforespørsel

Reparasjonsalternativene dine

Send inn til reparasjon

Unngå å vente på time eller reise til en butikk. Vi kan sende deg en eske med en gang, slik at du kan sende oss iPhone-enheten. Ordne frakt til et Apple-verksted, så skifter vi ut batteriet ditt og leverer iPhone-enheten tilbake til deg i løpet av ca. 6–8 dager.

Ta med til reparasjon

Avtal en time hos et av våre Apple-autoriserte servicesteder. Vi prøver å fikse iPhone-enheten din i løpet av besøket. I mer kompliserte tilfeller kan vi måtte sende den til et Apple-verksted. I slike tilfeller vil iPhone-enheten være klar til henting innen 10 dager.

Finn ut hvordan du gjør iPhone klar for service, for å beskytte dataene dine.

Start en serviceforespørsel

Strømproblemer med iPhone

Enkelte strømproblemer med iPhone er forårsaket av andre faktorer enn batteriet. Hvis du ikke kan slå på iPhone, følger du disse trinnene for å se om det løser problemet.

Vi tester iPhone-enheten din og ser om den har problemer med batteriet eller et annet strømproblem. Hvis iPhone har et strømproblem som ikke er knyttet til batteriet, oppgir vi prisen på reparasjonen etter vi har funnet ut av årsaken. For å identifisere problemet og avtale service starter du en serviceforespørsel.

Mer informasjon

Sjekk statusen på iPhone-reparasjonen

Få mer informasjon fra iPhone-svarservice

Finn ut mer om forskjellen Apple-sertifiserte reparasjoner utgjør

Kontakt Apple-kundestøtte

Garanti og juridisk

Les Apples begrensede garanti

Oppdater kjøpsbeviset

Finn ut mer om forbrukerlovgivning

Sjekk garantistatusen

Programmer for utskifting og utvidet reparasjonsdekning

Program for uventede problemer med avslutning av iPhone 6s