Batteri- og strømreparasjon på iPhone

Batteribytte på iPhone

Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad. Er du usikker på om du er dekket? Sjekk om iPhonen er dekket av garantien ved å skrive inn serienummeret til iPhonen.

Hvis iPhonen har skader som påvirker batteribyttet, for eksempel en sprukket skjerm, må dette utbedres før batteriet byttes. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

Se listen nedenfor for batteribyttepriser for alle iPhone-modeller.

Start en serviceforespørsel for batteribytte

Priser for bytte av iPhone-batteri – Norge

iPhone-modell Dekket av garantien Utenom garantien
iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max,
iPhone XR, iPhone 11 Pro Max,
iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini
0 NOK 759 NOK
iPhone SE (2. generasjon), iPhone SE,
iPhone 6, iPhone 6 Plus,
iPhone 6s, iPhone 6s Plus,
iPhone 7, iPhone 7 Plus,
iPhone 8, iPhone 8 Plus,
alle andre kvalifiserte modeller
0 NOK 539 NOK

Disse prisene gjelder kun batterireparasjoner utført av Apple. Prisene hos Apple-autoriserte tjenesteleverandører kan variere. Det tilkommer et fraktgebyr på 100,75 NOK dersom reparasjonen krever sending av produktet og produktet ikke er dekket av garantien. Alle priser oppgis i norske kroner og inkluderer mva.

Start en batteriserviceforespørsel

Reparasjonsalternativene dine

Send inn til reparasjon

Unngå å vente på time eller reise til en butikk. Vi kan sende deg en eske med en gang, slik at du kan sende oss iPhonen. Ordne frakt til et Apple-verksted, så skifter vi ut batteriet ditt og leverer iPhonen tilbake til deg i løpet av ca. 6–8 dager.

Ta med for reparasjon

Avtal en time hos et av våre Apple-autoriserte servicesteder. Vi prøver å fikse iPhonen din i løpet av besøket. I mer kompliserte tilfeller kan vi måtte sende den til et Apple-verksted. I slike tilfeller vil iPhonen være klar til henting innen 10 dager.

Finn ut hvordan du gjør iPhone klar for service, for å beskytte dataene dine.

Start en serviceforespørsel

Strømproblemer med iPhone

Enkelte strømproblemer med iPhone er forårsaket av andre faktorer enn batteriet. Hvis du ikke kan slå på iPhonen, følger du disse trinnene for å se om det løser problemet.

Vi tester iPhonen din og ser om den har problemer med batteriet eller et annet strømproblem. Hvis iPhonen har et strømproblem som ikke er knyttet til batteriet, oppgir vi prisen på reparasjonen etter vi har funnet ut av årsaken. For å identifisere problemet og avtale service starter du en serviceforespørsel.

Mer informasjon

Sjekk status for iPhone-reparasjonen

Få mer informasjon fra iPhone-svarservice

Finn ut mer om forskjellen Apple-sertifiserte reparasjoner utgjør

Kontakt Apple-kundestøtte

Garanti og juridisk

Les Apples begrensede garanti

Oppdater kjøpsbeviset

Finn ut mer om forbrukerlovgivning

Sjekk garantistatusen

Les Apples retningslinjer for personvern

Programmer for utskifting og utvidet reparasjonsdekning

Program for uventede problemer med avslutning av iPhone 6s