iPhone-kundeservicesenter

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og prissetting for iPhone.

Hvordan får jeg reparert iPhone-enheten min?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for iPhone på. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre har kanskje svar på spørsmålet ditt. Eller vi kan hjelpe deg å reparere ødelagte skjermer, erstatte batterier og løse andre problemer.

Les Apples kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg å løse problemet ditt eller avtale en reparasjon. Ha iPhone-enhetens serienummer samt Apple-ID-en din og passordet ditt klart før du kontakter oss.

Identifiser iPhone-modellen din
Finn produktets serienummer
Start en kundestøtteforespørsel

Send den inn

Kontakt oss, så arrangerer vi frakt for iPhonen din. Send iPhone-enheten til oss så returnerer den så fort som mulig.

Start en serviceforespørsel
Sikkerhetskopier iPhone og gjør den klar for service

Ta den med

For å få personlig hjelp må du ta med produktet til en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller operatøren din. Sørg for at du vet Apple-ID-en din og passordet ditt før du kommer.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Kontakt operatøren din
Sikkerhetskopier iPhone og gjør den klar for service

Hvor mye kommer det til å koste?

Det er ikke noe gebyr hvis problemet dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres.

Se Apples prissetting for reparasjon
Sjekk garantidekningen din

Hvor lang tid tar det?

Reparasjonskilde Omtrentlig tid
Send til Apple 6–8 dager
Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør Opptil 10 dager*
Ta med til operatøren Spør representanten
Alternativer for reparasjon samme dag er kanskje tilgjengelige.

Det kan hende at du kan sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Kontroller statusen til serviceforespørselen din

Kan jeg få en iPhone til utlån?

Hvis du tar med iPhone til en Apple-autorisert tjenesteleverandør, prøver en servicetekniker å løse problemet mens du er der. Noen iPhone-reparasjoner krever presis kalibrering på spesialutstyr. Hvis tjenesteleverandøren må sende iPhonen din til et Apple-reparasjonssenter, sjekker de om du kan bruke en iPhone til utlån mens de reparerer iPhonen din. En iPhone til utlån er tilgjengelig for de fleste reparasjoner som dekkes under Apples begrensede garanti.

Verkstedet vårt returnerer iPhone til servicestedet nå den reparerte iPhonen er klar. Når du henter iPhone må du returnere utlånsenheten til servicestedet i samme tilstand som den var i da du lånte den.

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker produktet ditt og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte dem på. Garantien vår kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les Apples begrensede garanti
Sjekk garantistatusen din
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garantien hvis:

• Du har en iPhone som er mer enn ett år gammel
  • Du har en iPhone med et problem som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Det kan hende at vi kan reparere eller skifte ut produktet mot en avgift utenom garantien. Erstatnings-iPhonen er ny eller tilsvarende ny med hensyn til ytelse og pålitelighet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Se Apples avgifter utenom garantien
Les Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjoner

Batteriservice

Apples begrensete garanti dekker et defekt batteri, men den dekker ikke slitasje fra normal bruk. Det kan hende at vi må teste produktet ditt for å finne årsaken til batteriproblemet.

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av garantien vår eller av forbrukerlovgivningen, utfører vi service på det kostnadsfritt. Dersom du ikke har dekning for iPhone-batteriservice, kan vi bytte batteriet mot en avgift.

Finn ut hvordan du kan forlenge batterilevetiden
Se Apples prissetting for reparasjon av batterier utenom garantien

Reparasjon av skjerm

Hvis iPhone-skjermen din er ødelagt kan vi kanskje reparere den. Prisen på reparasjonen avhenger av iPhone-modellen og ytterligere skade. Skade som følge av uhell eller misbruk dekkes ikke av Apple-garantien.

Vi gjør en feilsøking for å finne ut om iPhone-enheten trenger mer reparasjon. I så fall gir vi deg beskjed.

Se Apples prissetting for reparasjon
Avtal en reparasjon

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør, inkludert strømadapter dekkes av garantien og forbrukerlovgivningen. For informasjon om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte

Gjør deg klar for iPhone-service

• Sikkerhetskopier iPhone med iCloud eller iTunes. Du trenger sikkerhetskopien for å gjenopprette innholdet hvis vi må tilbakestille eller erstatte iPhone-en.
  • Sørg for at du kan Apple-ID-en og passordet ditt.

Hvis du sender inn iPhone må du utføre disse trinnene:

• Hvis iPhone har et SIM-kort, tar du det ut og beholder det.
  • Behold kabler og annet tilbehør mens du får service.
  • Se de fullstendige instruksjonene for hvordan du klargjør en iPhone for service.

Sikkerhetskopier iPhone
Gjør iPhone klar for service
Les Apples personvernerklæring

Etter service

Når du får iPhone tilbake fra service har den kanskje et nytt operativsystem. Hvis iPhone bruker et SIM-kort, setter du det inn. Slå på iPhone og følg fremgangsmåten på skjermen. Når du fullfører konfigureringen, tilbakestiller du dataene fra sikkerhetskopien.

Vi garanterer for servicen vår, inkludert erstatningsdeler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien din, avhengig av hvilken som varer lengst. Dette kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen.

Gjenopprett fra en sikkerhetskopi