Kundeservicesenter for iPhone

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for iPhone.

Hvordan får jeg reparert en iPhone?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for iPhone på. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre har kanskje svar på spørsmålet ditt. Eller vi kan hjelpe deg med å reparere ødelagte skjermer, skifte ut batterier og løse andre problemer.

Les Apple-kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg å løse problemet ditt eller avtale en reparasjon. Ha iPhone-serienummeret og Apple-ID-en og passordet ditt klart før du kontakter oss.

Identifiser iPhone-modellen din
Finn produktets serienummer
Start en kundestøtteforespørsel

Send den

Kontakt oss, så ordner vi forsendelse av iPhone-enheten. Send iPhone-enheten til oss, så returnerer vi den til deg så raskt som mulig.

Start en servicespørsel
Sikkerhetskopier iPhone og gjør deg klar for service

Ta den med

For å få personlig hjelp må du ta med produktet-til en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Forsikre deg om at du husker Apple-ID-en og passordet ditt før du drar dit.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Kontakt mobilloperatøren din
Sikkerhetskopier iPhone og gjør deg klar for service

Hvor mye kommer det til å koste?

Du betaler ikke noe hvis problemet er dekket av garantien eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ditt ikke er dekket, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres.

Se Apples priser for reparasjoner
Kontroller garantidekningen

Hvor lang tid tar det?

Reparasjonskilde Omtrentlig tid
Send til Apple 10–12 virkedager
Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør eller mobiloperatør Spør representanten

Det kan hende at du kan sjekke statusen til reparasjonen på nett, avhengig av hvor du får utført servicen.

Kontroller statusen til serviceforespørselen din

Kan jeg låne en iPhone?

Hvis du tar med en iPhone til en Apple-autorisert tjenesteleverandør, vil en servicetekniker prøve å reparere den mens du er der. Noen iPhone-reparasjoner krever nøyaktig kalibrering eller spesialutstyr. Hvis tjenesteleverandøren må sende iPhone-enheten din til et Apple-verksted, sjekker de om du kan bruke en utlåns-iPhone mens din egen er til reparasjon. En utlåns-iPhone er tilgjengelig for de fleste reparasjoner som er dekket av Apples begrensede garanti.

Verkstedet vårt returnerer iPhone-enheten din til servicestedet ditt når den er reparert og klar. Når du henter iPhone-enheten din, leverer du utlånsenheten tilbake til servicestedet i samme forfatning som da du fikk låne den.

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker produktet ditt og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte dem på. Garantien vår kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan kontrollere garantistatusen din på nett og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les om Apples begrensede garanti
Kontroller garantidekningen din
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivningen

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garanti hvis:

• Du har en iPhone som er mer enn ett år gammel
  • Du har en iPhone med et problem som ikke dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen, som for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Det kan hende at vi kan reparere eller skifte ut produktet ditt mot en avgift utenom garantien. Du får en erstatnings-iPhone som er ny eller tilsvarer en ny når det gjelder både ytelse og pålitelighet. Apples begrenset garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Se Apples avgifter utenom garanti
Les om Apples begrensede garanti
Les Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Batteriservice

Apples begrensede garanti dekker defekte batterier, men den dekker ikke slitasje som skyldes normal bruk. Det kan hende at vi må teste produktet ditt for å finn årsaken til batteriproblemet.

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av garantien vår eller av forbrukerlovgivningen, utfører vi service på den kostnadsfritt. Dersom du ikke har dekning for batteriservice på iPhone, kan vi skifte ut i batteriet mot en avgift.

Finn ut hvordan du kan forlenge batterilevetiden
Se Apples avgifter for batterier utenom garanti

Reparasjon av skjerm

Hvis iPhone-skjermen er ødelagt, kan det hende at vi kan reparere den. Reparasjonskostnaden avhenger av hvilken iPhone-modell du har og eventuelle andre skader. Apples garanti dekker ikke skader som skyldes ulykker eller misbruk.

Vi kjører en diagnostisk test for å finne ut om iPhone-enheten trenger noen andre reparasjoner. Hvis det er tilfellet, kontakter vi deg.

Se Apples priser for reparasjoner
Avtal en reparasjon

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør, inkludert strømadaptere, er dekket av garantien vår og forbrukerlovgivningen. Kontakte operatøren din, Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør hvis du vil ha nærmere informasjon om service.

Les om Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte

Gjør deg klar for iPhone-service

• Sikkerhetskopier iPhone-enheten med iCloud eller iTunes. Du trenger sikkerhetskopien for å gjenopprette innholdet ditt hvis vi må tilbakestille eller skifte ut iPhone-enheten.
  • Forsikre deg om at du kan Apple-ID-en og passordet ditt.

Hvis du sender inn iPhone, må du også gjøre dette:

• Hvis iPhone-enheten har et SIM-kort, tar du det ut og beholder det.
  • Behold kabler og annet tilbehør mens du får service.
  • Se de fullstendige instruksjonene for hvordan du klargjør en iPhone for service.

Sikkerhetskopier iPhone
Gjør iPhone klar for service
Les Apples personvernerklæring

Etter service

Når du får iPhone tilbake fra service, kan det hende at den har et nytt operativsystem. Hvis iPhone-enheten bruker et SIM-kort, setter du det inn. Slå på iPhone og følg framgangsmåten du ser på skjermen. Når konfigurasjonen er ferdig, gjenoppretter du dataene dine fra sikkerhetskopien.

Vi garanterer for servicen vår, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten til Apple-garantien din, avhengig av hvilken som varer lengst. Dette kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen.

Gjenopprett fra en sikkerhetskopi