Ekspressutskiftingstjeneste for iPad

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for iPad.

Hva er Ekspressutskiftingstjeneste?

Vi vet hvor avhengig du er av iPad-en din. Hvis du trenger å erstatte den umiddelbart, får du rask levering gjennom ekspressutskiftingstjenesten vår. Vi kan sende deg en erstatnings-iPad med en gang samt inkludere emballasje for å returnere originalproduktet ditt. I mellomtiden kan du bruke erstatnings-iPad-en din. Erstatnings-iPad-en er ikke tilpasset med for eksempel gravering.

Ekspressutskiftingstjenesten er en fordel med AppleCare Protection Plan-dekningen din.

Finn ut mer om service på iPad

Hvor mye koster ekspressutskiftningstjenesten?

AppleCare Protection Plan-dekningen din inkluderer ekspressutskiftingstjenesten. Du betaler andre relaterte kostnader, for eksempel avgifter utenom garantien eller erstatningsgebyr, hvis det er aktuelt.

Se Apples priser for reparasjon og avgifter for ekspressutskiftingstjenesten

Hvor rask er ekspressutskiftingstjenesten?

Du mottar en erstatnings-iPad med fabrikkinnstillinger innen to til tre virkedager etter at du sender inn forespørselen. I enkelte områder kan leveringen ta opptil 10 virkedager.

Er produktet mitt kvalifisert for ekspressutskiftingstjenesten?

Ekspressutskiftingstjenesten er en fordel med AppleCare Protection Plan, og den er tilgjengelig for de fleste iPad-problemer.

Sjekk tjeneste- og brukerstøttedekningen din
Kontakt Apple om ekspressutskiftingstjenesten
Se vilkårene og betingelsene for ekspressutskiftingstjenesten

Hvordan får jeg ekspressutskiftingstjenesten?

Kontakt en Apple-kundestøtterådgiver på nettet eller via telefon for å sende inn en forespørsel om ekspressutskiftingstjenesten. Vi gir deg beskjed hvis produktet ditt er kvalifisert.

Sjekk tjeneste- og brukerstøttedekningen din
Start en Ekspressutskiftingstjeneste-forespørsel

Hvordan returnerer jeg originalproduktet?

Vi sender deg en erstatnings-iPad med forsendelsesmateriell og instruksjoner. Returner den originale iPad-en innen 10 virkedager etter forespørselen din, for å unngå forsinkelsesgebyrer.

Les mer om forsinkelsesgebyrer
Se Apples avgifter for ekspressutskiftingstjenesten

Hva bør jeg gjøre før service?

• Sikkerhetskopier iPad-en din med iCloud eller iTunes. Du trenger sikkerhetskopien for å gjenopprette innholdet ditt etter du har mottatt erstatningen.
  • Hvis iPad har et SIM-kort, tar du det ut og beholder det.
  • Behold kablene og annet tilbehør.
  • Les de fullstendige instruksjonene om klargjøring av iPad for service.

Sikkerhetskopier iPad
Følg fremgangsmåten for sending av iPad
Les Apples personvernerklæring

Hvilke andre kostnader må jeg betale?

Når du sender en forespørsel om ekspressutskiftingstjenesten, legger vi inn en midlertidig reservasjon på kredittkortet ditt, for å dekke erstatningsverdien for produktet ditt. Denne reservasjonen opphører dersom reparasjonen er dekket av garantien, AppleCare Plan eller forbrukerkjøpsloven og hvis vi mottar originalproduktet i tide. Hvis det er tilfellet, trenger du ikke å betale reparasjons- eller forsinkelsesgebyrer.

For problemer som ikke dekkes av garanti, AppleCare Plan eller forbrukerkjøpsloven,må du betale avgiften utenom garantien. Hvis iPad er alvorlig skadet og ikke kan repareres, må du betale erstatningsverdien.

Situasjon

Tilhørende gebyr

Dekket av garanti, AppleCare Plan eller forbrukerkjøpsloven

Du må ikke betale noe hvis problemet er dekket

Ikke dekket av garanti, AppleCare Plan eller forbrukerkjøpsloven

Avgift for service utenom garantien

Returnert for sent (10–20 virkedager)

Forsinkelsesgebyr

Aldri returnert

Erstatningsverdi

Kan ikke repareres

Erstatningsverdi

Se Apples priser for reparasjon og avgifter for ekspressutskiftingstjenesten

Forsinkelsesgebyrer

Når vi sender deg en erstatnings-iPad via ekspressutskiftingstjenesten, må du returnere den originale iPad-en innen 10 virkedager. Etter 10 dager må du betale erstatningsverdien.

Hvis den originale iPad-en ankommer sent, fjerner vi belastningen for erstatningsverdien og du må betale et forsinkelsesgebyr i stedet. En forsinket retur er mellom 10 og 20 virkedager etter at vi sender deg erstatningen.

Hvis iPad-en din er alvorlig skadet og ikke kan repareres, eller hvis vi aldri mottar den, må du betale erstatningsverdien.