Service og reparasjon for iPad

Finn ut hvordan du får reparert iPad-enheten din, hvor mye det koster og hvor lang tid det tar.

Hvordan får jeg iPad reparert?

Velg alternativet for service og reparasjon som passer deg best.

Send inn enheten: Be om en eske, og send iPad-enheten til et Apple-reparasjonssenter.

Ta enheten med deg: Gjør en avtale hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Få service
Kontakt oss

Priser for iPad-service – Norge

Hvor mye koster det?

Hvis problemet med iPad-enheten er dekket av garantien vår, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivning, trenger du ikke å betale noe. Reparasjoner regnes som utenom garanti (og dekkes ikke) hvis noen av disse vilkårene gjelder:

• Du har en iPad som er mer enn ett år gammel.
  • Hvis iPad-skjermen knuses ved et uhell. Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien.
  • Hvis iPad-enheten har andre typer skader som følge av uhell eller problemer forårsaket av uautoriserte endringer.

Hvis problemet med iPad-enheten ikke er dekket, må du betale en avgift utenom garantien.

iPad-modell

Avgift utenom garantien

iPad mini, iPad mini 2

2190,75 NOK

iPad mini 3, iPad mini 4

3190,75 NOK

iPad 2,
iPad Air,
iPad 5. generasjon

2690,75 NOK

iPad Air 2,
iPad 3. generasjon,
iPad 4. generasjon

3190,75 NOK

iPad Pro (9,7 tommer)

4090,75 NOK

iPad Pro (10,5 tommer) 4890,75 NOK

12,9-tommers iPad Pro,
iPad Pro (12,9 tommer, 2. generasjon)

6490,75 NOK

Disse prisene gjelder reparasjoner eller erstatninger gjort av Apple. Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Priser utenom garantien inkluderer også et fraktgebyr på 100,75 NOK. Du får en erstatnings-iPad som er ny eller tilsvarer en ny. Hvis problemet med iPad-enheten ble forårsaket av alvorlig skade som følge av et uhell eller misbruk, må du kanskje betale hele erstatningsverdien.

Finn ut hvilken iPad-modell du har
Se priser for iPad-service i andre land
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan

iPad-batteri og strøm – Norge

Priser for batteriservice

Hvis du må erstatte batteriet, kan vi reparere eller erstatte iPad-enheten din mot en serviceavgift. Du trenger ikke å betale hvis batteriet er defekt og iPad-enheten er dekket av garantien vår, forbrukerlovgivning eller AppleCare Protection Plan. Garantien dekker ikke slitasje som følge av normal bruk.

Batteriservice Dekket av garantien eller AppleCare Utenom garantien
Alle kvalifiserte iPad-modeller 0 NOK 1149,75 NOK

Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Du må betale et fraktgebyr på 100,75 NOK hvis vi må sende iPad-enheten din.

Andre problemer knyttet til batteri og strøm

iPad-batteriytelsen avhenger av hvordan du bruker apper og innstillinger. Disse tipsene viser deg hvordan du får det meste ut av iPad-batteritiden.

Hvis iPad-enheten ikke slås på eller skjermen blir svart, følger du disse trinnene og ser om det løser problemet. iPad-enheten trenger kanskje ikke service.

Be om service

Reparasjon av skjerm

Hvis iPad-skjermen knuser ved et uhell, har du kanskje muligheten til å erstatte iPad-enhet mot en avgift utenom garantien. Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien eller forbrukerlovgivningen.

Hvis skjermen knuses på grunn av en produksjonsfeil, dekkes dette av Apple-garantien og forbrukerlovgivningen.

Prisen for å få service på en iPad med skjerm som er skadet ved et uhell, avhenger av iPad-modellen og om den har andre skader.

Be om service

Hvor lang tid tar det?

Reparasjonen kan ta opptil fem virkedager – avhengig av servicetypen. Hvis iPad-enheten din er inngravert av Apple, kan reparasjonen ta opptil ti virkedager.

Når vi har mottatt iPad-enheten din, kan du sjekke statusen på reparasjonen.

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør, inkludert Apple Pencil, er dekket av Apples ettårige begrensede garanti for tilbehør. Du kan reparere eller erstatte batteriet i Apple Pencil mot betaling, eller du kan få det gratis hvis reparasjonen dekkes av garantien eller forbrukerlovgivningen.

Tilbehør Batteriservice
Apple Pencil  399,75 NOK

Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Du må betale et fraktgebyr på 100,75 NOK hvis vi må sende Apple Pencil.

Dette kan du forvente

Før du sender iPad-enheten tilbake til oss, må du sørge for at du sikkerhetskopierer dataene dine og klargjør iPad for utskifting. Dataene dine finnes ikke på erstatningsenheten, så du må gjenopprette dataene fra sikkerhetskopien din.

Når vi har mottatt iPad-enheten, sender vi deg informasjon om reparasjon, erstatning og priser. Hvis iPad-enheten må erstattes, sender vi deg en erstatning som er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene. Du får en erstatnings-iPad som er ny eller tilsvarer en ny.

Les Apples retningslinjer for personvern

Ekspressutskiftingstjeneste

Ekspressutskiftingstjenesten er en fordel med AppleCare Protection Plan.

Se siden for Ekspressutskiftingstjeneste for iPad