Kundeservicesenter for iPad

Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for iPad.

Hvordan får jeg iPad reparert?

Apple tilbyr mange måter å få kundestøtte og service for iPad på. Velg den som er best for deg. Kundestøtteartiklene våre har kanskje svar på spørsmålet ditt. Eller vi kan hjelpe deg med problemer som knust skjerm eller batteriservice.

Les Apple-kundestøtteartikler

Kontakt oss

Kontakt oss for å få råd fra en ekspert hos Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg med å løse problemet ditt eller avtale reparasjon. Ha produktets serienummer samt Apple-ID-en din og passordet ditt klart før du kontakter oss.

Finn ut hvilken iPad-modell du har
Finn produktets serienummer
Start en kundestøtteforespørsel

Send den inn

Kontakt oss, så sender vi deg en boks for iPad-en din. Du kan sende iPad-en til oss, så reparerer eller erstatter vi den så snart som mulig.

Start en serviceforespørsel
Sikkerhetskopier iPad, og gjør den klar for service

Ta den med

For å få personlig hjelp må du ta med produktet til en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør
Sikkerhetskopier iPad, og gjør den klar for service

Hvor mye koster det?

Det er ikke noe gebyr hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven. Hvis problemet ikke er dekket, må du betale for servicen.

Se Apples avgifter for batterier utenom garanti
Sjekk garantistatusen

Hvor lang tid tar d

Reparasjonskilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

Opptil 5 virkedager

Ta den med til en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Spør tjenesteleverandøren

Inkluder gravering på erstatningsenheten

Opptil 10 virkedager

Det kan hende at du kan sjekke statusen til reparasjonen på nettet, avhengig av hvor du får utført servicen.

Sjekk statusen til serviceforespørselen din

Dekning i henhold til Apples begrensede garanti

Apples begrensede garanti dekker produktet ditt og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte dem på. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Se garantien for fullstendig informasjon. Du kan sjekke garantistatusen din på nettet og oppdatere informasjonen om kjøpsbeviset ditt hvis det er feil i oppføringene våre.

Les om Apples begrensede garanti
Sjekk garantidekningen din
Oppdater kjøpsbeviset
Finn ut mer om forbrukerlovgivning

Kan jeg kjøpe ekstra dekning for iPad?

Med AppleCare Protection Plan får du eksperthjelp over telefon samt ekstra servicealternativer for maskinvare i opptil to år fra den dagen du kjøpte iPad-en din. Du kan kjøpe AppleCare Protection Plan innen 12 måneder etter kjøpsdato for iPad-en.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerkjøpsloven. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for iPad

Service utenom garantien

Reparasjoner dekkes ikke av garanti hvis:

• Du har en iPad som er mer enn ett år gammel
  • Du har en iPad med et problem som ikke dekkes av garantien eller forbrukerkjøpsloven, for eksempel skade ved uhell eller skade forårsaket av uautoriserte endringer

Det kan hende at vi kan reparere eller skifte ut iPad mot en avgift utenom garantien. En erstatnings-iPad er ny eller tilsvarende en ny når det gjelder ytelse og pålitelighet. Apples begrenset garanti kommer i tillegg til rettigheter som er nedfelt i forbrukerkjøpsloven.

Se Apples avgifter for batterier utenom garanti
Les om Apples begrensede garanti
Les om Apples vilkår og betingelser for reparasjon

Batteriservice

Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av Apples begrensede garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrukerkjøpsloven, utfører vi service på det kostnadsfritt. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk.

Det kan hende at vi må teste produktet ditt for å finne årsaken til batteriproblemet. Hvis iPad-en din ikke er dekket, har du muligheten til å erstatte den mot en avgift.

Hvis du har dekning gjennom AppleCare Protection Plan, og iPad-batteriet kun holder 80 prosent av den originale kapasiteten, utfører vi service på iPad-en uten ekstra kostnader.

Finn ut hvordan du kan forlenge batteritiden
Se Apples avgifter for batterier utenom garanti
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan for iPad

Reparasjon av skjerm

Hvis iPad-skjermen knuser ved et uhell, har du kanskje muligheten til å erstatte iPad-en mot en avgift utenom garantien. Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien. Hvis skjermen er knust på grunn av en produksjonsfeil, dekkes dette av Apple-garantien og forbrukerkjøpsloven.

Hvor mye det koster å utføre service på en skjerm som er skadet ved et uhell, avhenger av iPad-modellen din.

Se Apples avgifter for service
Avtal reparasjon

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør som er dekket av garantien vår og forbrukerkjøpsloven. Tilbehøret som følger med produktet ditt, er også dekket av AppleCare Protection Plan. For detaljer om service må du kontakte Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Les om Apples begrensede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-kundestøtte
Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør

Gjør deg klar for service på iPad

• Sikkerhetskopier iPad-en din med iTunes eller iCloud. Du trenger sikkerhetskopien for å gjenopprette innholdet hvis vi må tilbakestille eller erstatte iPad-en.
  • Sørg for at du kan Apple-ID-en din og passordet ditt.

Hvis du sender inn iPad-en din, må du også gjøre dette:

• Hvis iPad har et SIM-kort, tar du det ut og beholder det.
  • Behold kabler og annet tilbehør mens du får service.
  • Se de fullstendige instruksjonene for hvordan du klargjør en iPad for service.

Sikkerhetskopier iPad
Gjør iPad klar for service
Les Apples personvernerklæring

Etter service

Når du mottar iPad-en din, gjenoppretter du dataene fra sikkerhetskopien din.

Apple garanterer service, inkludert utskiftede deler, i 90 dager eller den gjenværende varigheten av Apple-garantien eller AppleCare Plan-dekningen, avhengig av hva som er lengst. Vi tilbyr dette uansett om det er vi eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør som utfører servicen. Dette kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Gjenopprett fra en sikkerhetskopi

Ekspressutskiftingstjeneste

Vi vet hvor avhengig du er av iPad-en din. Hvis du trenger å erstatte den umiddelbart, får du rask levering gjennom ekspressutskiftingstjenesten vår. Vi kan sende deg en erstatnings-iPad med en gang samt inkludere emballasje for å returnere originalproduktet ditt.

Ekspressutskiftingstjeneste er inkludert som en fordel med AppleCare Protection Plan eller AppleCare+. Med tjenesten leveres erstatnings-iPad-en raskt, men den dekker ikke noen kostnader for produktet ditt – for eksempel erstatnings- eller forsinkelsesgebyrer. Etter at vi mottar originalenheten din, fastslår vi disse gebyrene. I mellomtiden kan du bruke erstatnings-iPad-en din.

Finn ut mer om ekspressutskiftingstjenesten
Se Apples avgifter for service