Service og reparasjon for iPad

Finn ut hvordan du får iPad reparert, hvor mye det koster, og hvor lang tid det tar.

Hvordan får jeg iPad reparert?

Velg alternativet for service og reparasjon som passer deg best.

Send inn enheten: Be om en eske, og send iPaden til et Apple-reparasjonssenter.

Ta enheten med deg: Avtal time hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Få service
Kontakt oss

Hvor mye koster det?

Hvis problemet med iPad er dekket av garantien vår eller forbrukerlovgivningen, trenger du ikke å betale noe. Ellers regnes reparasjoner som utenom garantien (og dekkes ikke) hvis

• iPad ikke lenger er dekket av Apple-garantien eller forbrukerlovgivningen
  • skjermen på iPad knuses ved et uhell
  • iPad har annen skade som følge av uhell eller problemer forårsaket av uautoriserte endringer

Hvis problemet med iPad ikke er dekket, betaler du en avgift. Avgiften er enten

Hvis du har AppleCare+, er dekning for skade ved uhell inkludert. Hvert tilfelle av skade ved uhell er underlagt et servicetillegg. Hvis du ikke har AppleCare+, gjelder avgiften utenom garantien.

Finn ut mer om AppleCare+

Priser for service på iPad – Norge

Disse prisene gjelder reparasjoner eller erstatninger gjort av Apple. Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører.

iPad Pro Servicetillegg med AppleCare+ Avgift utenom garantien
iPad Pro (12,9-tommers, 4. generasjon) 390 NOK 7 699,75 NOK
iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon) 390 NOK 7 699,75 NOK
12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon) 390 NOK 7 199,75 NOK
iPad Pro (12,9-tommers) 390 NOK 7 199,75 NOK
iPad Pro (11-tommers, 2. generasjon) 390 NOK 5 999,75 NOK
iPad Pro (11-tommers) 390 NOK 5 999,75 NOK
iPad Pro (10,5-tommers) 390 NOK 5 399,75 NOK
iPad Pro (9,7-tommers) 390 NOK 4 599,75 NOK
iPad mini Servicetillegg med AppleCare+ Avgift utenom garantien
iPad mini 5 390 NOK 3 599,75 NOK
iPad mini 4 390 NOK 3 599,75 NOK
iPad mini 3 390 NOK 3 599,75 NOK
iPad mini 2 390 NOK 2 399,75 NOK
iPad mini 390 NOK 2 399,75 NOK
iPad Air Servicetillegg med AppleCare+ Avgift utenom garantien
iPad Air 4 390 NOK 4 799,75 NOK
iPad Air 3 390 NOK 4 599,75 NOK
iPad Air 2 390 NOK 3 599,75 NOK
iPad Air  390 NOK 2 999,75 NOK
iPad Servicetillegg med AppleCare+ Avgift utenom garantien
iPad (8. generasjon) 390 NOK 2 999,75 NOK
iPad (7. generasjon) 390 NOK 2 999,75 NOK
iPad (6. generasjon) 390 NOK 2 999,75 NOK
iPad (5. generasjon) 390 NOK 2 999,75 NOK
iPad (4. generasjon) 390 NOK 3 599,75 NOK

Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Priser utenom garantien inkluderer også et fraktgebyr på 100,75 NOK. Du får en iPad i erstatning som er ny eller tilsvarende ny. Hvis problemet med iPaden ble forårsaket av alvorlig skade som følge av et uhell eller misbruk, må du kanskje betale hele erstatningsverdien

Identifiser iPad-modellen din
Finn ut mer om AppleCare Protection Plan

Er iPaden din dekket av AppleCare+?

Med AppleCare+ får du teknisk kundestøtte fra eksperter og maskinvaredekning fra Apple, inkludert dekning for skade ved uhell. Hvert tilfelle av skade ved uhell er underlagt et servicetillegg.

Hvis du ikke har AppleCare+, betaler du avgiften utenom garantien for den typen reparasjon.

Modell Skade ved uhell (tillegg med AppleCare+)
Alle kvalifiserte iPad-modeller 390 NOK

Er du ikke sikker på om du har dekning Sjekk om du har dekning med AppleCare+ ved å skrive inn serienummeret til iPad.

Finn ut mer om AppleCare+

iPad-batteri og strøm – Norge

Hvis batteriet har en feil som dekkes av Apples begrensede garanti, AppleCare+ eller forbrukerlovgivningen, reparerer vi iPaden eller Apple Pencil uten ekstra kostnad. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk. Hvis batteriet slites ut, tilbyr vi batteriservice utenom garantien mot en avgift.

Hvis du har AppleCare+, dekker det iPaden din eller Apple Pencil uten ekstra kostnad hvis produktets batteri har mindre enn 80 % av sin opprinnelige kapasitet. Det kan hende at vi må teste produktet ditt for å finne årsaken til batteriproblemet.

Batteriservice Dekket av garantien eller AppleCare+ Utenom garantien
Alle kvalifiserte iPad-modeller 0 NOK 1 149 NOK
Apple Pencil (1. og 2. generasjon)  0 NOK 339 NOK

Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Du må betale et fraktgebyr på 100,75 NOK hvis vi må sende iPaden.

Andre problemer knyttet til batteri og strøm

iPad-batteriytelsen avhenger av hvordan du bruker apper og innstillinger. Disse tipsene viser deg hvordan du får mest mulig ut av iPad-batteriet.

Hvis iPaden ikke slås på eller skjermen blir svart, følger du disse trinnene og ser om det løser problemet. iPaden trenger kanskje ikke service.

Be om service

Reparasjon av skjerm

Hvis iPad-skjermen blir ødelagt ved et uhell, har du muligheten til å erstatte iPad mot en avgift utenom garantien, som vist ovenfor i «Priser for service på iPad». Skade ved uhell dekkes ikke av Apple-garantien eller forbrukerlovgivningen. Hvis skjermen knuses på grunn av en produksjonsfeil, dekkes dette av Apple-garantien og forbrukerlovgivningen.

Hvor mye det koster å få service på en iPad med en skjerm som har skade ved uhell, avhenger av iPad-modellen, om det finnes flere skader på enheten, og om du har dekning med AppleCare+.

Hvis du har AppleCare+, får du teknisk kundestøtte fra eksperter og maskinvaredekning fra Apple, inkludert dekning for skade ved uhell. Hvert tilfelle av skade ved uhell er underlagt et servicetillegg. Hvis du ikke har AppleCare+, gjelder avgiften utenom garantien.

Be om service
Finn ut mer om AppleCare+ for iPad

Hvor lang tid tar det?

Reparasjonen kan ta opptil fem virkedager – avhengig av servicetypen. Hvis iPaden er inngravert av Apple, kan reparasjonen ta opptil ti virkedager.

Når vi har mottatt iPaden, kan du sjekke statusen på reparasjonen.

Apple-tilbehør

Apple-merket tilbehør, inkludert kabelen og strømadapteren, dekkes av Apples ett-års begrensede garanti for tilbehørsdeler og forbrukerlovgivningen. Det Apple-merkede tilbehøret som følger med produktet, er også dekket av AppleCare+-abonnementet ditt.

Følgende Apple-tilbehør for iPad er også dekket av AppleCare+ for iPad, inkludert skade ved uhell. Du kan bruke et tilfelle av skade ved uhell som er inkludert i AppleCare+ for iPad, til å dekke skaden på dette tilbehøret. Alternativt kan du betale avgiften utenom garantien.

Tilbehør Servicetillegg med AppleCare+ Avgift utenom garantien
Apple Pencil (2. generasjon) 290 NOK 1 279 NOK
Apple Pencil 290 NOK 799 NOK
Tilbehør Servicetillegg med AppleCare+
(alle modeller)
290 NOK

Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Du må betale et fraktgebyr på 100,75 NOK hvis vi må sende Apple Pencil.

Dette kan du forvente

Før du sender iPaden til oss, må du sørge for at du sikkerhetskopierer dataene dine og klargjør iPad for erstatning. Dataene dine finnes ikke på erstatningsenheten, så du må gjenopprette dataene fra sikkerhetskopien din.

Når vi har mottatt iPaden, sender vi deg informasjon om reparasjon, erstatning og priser. Hvis iPaden må erstattes, sender vi deg en erstatning som er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene. Du får en iPad i erstatning som er ny eller tilsvarende ny.

Les Apples retningslinjer for personvern

Ekspressutskiftingstjeneste

Ekspressutskiftingstjenesten er en fordel med AppleCare+-abonnementet ditt.

Se siden om ekspressutskiftingstjenesten for iPad