Slik finner du ut hvilken Mac Studio-modell du har

Bruk denne informasjonen til å finne ut hvilken Mac Studio du har.

Mac har flere verktøy som kan hjelpe deg med å identifisere den. Det enkleste er å bruke Om denne maskinen, som du finner ved å velge Om denne maskinen fra Apple-menyen  øverst til venstre på skjermen. Du kan også bruke Systeminformasjon-appen. Finn ut hvordan du bruker disse verktøyene til å identifisere Macen.

Hvis du ikke har Macen tilgjengelig eller den ikke starter, kan du prøve en av disse løsningene i stedet:

• Finn serienummeret på undersiden av Macen, i nærheten av samsvarsmerkene. Du finner det også ved siden av strekkodeetiketten på originalemballasjen. Deretter skriver du inn serienummeret på siden for kontroll av dekning eller siden for tekniske spesifikasjoner for å finne modellen din.

• Originalemballasjen har kanskje også et Apple-delenummer, for eksempel MGEM2xx/A («xx» er en variabel som er forskjellig for hvert land eller hver region). Du kan identifisere modellen ved å finne Apple-delenummeret i listen nedenfor.

ny-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Chip: M2 Max

Frontporter: To USB-C-porter

Modellidentifikator: Mac14,13

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Delenummer: MQH73xx/A

Tekniske spesifikasjoner: Mac Studio (2023)

Brukerhåndbok: Mac Studio (2023)

ny-mac-id-2022

Mac Studio (2023)

Chip: M2 Ultra

Frontporter: To Thunderbolt 4-porter

Modellidentifikator: Mac14,14

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Delenummer: MQH63xx/A

Tekniske spesifikasjoner: Mac Studio (2023)

Brukerhåndbok: Mac Studio (2023)

ny-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Chip: M1 Max

Frontporter: To USB-C-porter

Modellidentifikator: Mac13,1

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Delenumre: MJMV2xx/a

Tekniske spesifikasjoner: Mac Studio (2022)

Brukerhåndbok: Mac Studio (2022)

ny-mac-id-2022

Mac Studio (2022)

Chip: M1 Ultra

Frontporter: To Thunderbolt 4-porter

Modellidentifikator: Mac13,2

Nyeste kompatible operativsystem: macOS Sonoma

Delenumre: MJMW3xx/a

Tekniske spesifikasjoner: Mac Studio (2022)

Brukerhåndbok: Mac Studio (2022)