Last ned apper og spill på nytt for Apple-enhetene dine fra App Store

Apper som du eller familiemedlemmene dine har kjøpt, kan lastes ned på nytt på App Store.

Slik laster du ned apper på nytt på iPhone eller iPad

1. Åpne App Store-appen.

2. Trykk på Logg på-knappenBildet har ingen alternativ tekst eller på bildet ditt øverst på skjermen.

3. Trykk på Kjøpt.

4. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på Mine kjøp eller velger navnet til et familiemedlem for å se innholdet de har kjøpt.

5. Trykk på «Ikke på denne [enheten]».

6. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke får lastet ned appen på nytt. Hvis du ikke finner appen på enheten din, bruker du appbiblioteket for å finne appen.

Slik laster du ned apper på nytt på Mac

1. Åpne App Store på Macen.

2. Klikk på navnet ditt i sidepanelet, og finn deretter appen du vil laste ned. Hvis navnet ditt ikke vises i sidepanelet, klikker du på Logg på, logger deg på med Apple-ID-en din, og klikker deretter på bildet ditt i sidepanelet.

3. Hvis du bruker Familiedeling, kan du se kjøpene til et familiemedlem når du går til Kjøpt av og velger det aktuelle navnet.

4. Klikk på nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst for appen.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan laste ned appen på nytt

Slik laster du ned apper på nytt på Apple TV

1. Velg App Store på Hjem-skjermen.

2. Velg Kjøpt.

3. Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.

4. Velg Ikke installert.

5. Finn og velg appen du vil laste ned på nytt.

6. Velg nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan laste ned appen på nytt

Du får ikke lastet ned apper på nytt på Apple TV (3. generasjon eller eldre).

Slik laster du ned apper på nytt på Apple Watch

1. Åpne App Store på Apple Watch.

2. Rull helt ned til bunnen, trykk på Konto og trykk deretter på Kjøpt.

3. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på Mine kjøp eller velger navnet til et familiemedlem for å se innholdet de har kjøpt.

4. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan laste ned appen på nytt

Slik laster du ned apper på nytt på Apple Vision Pro

1. Åpne App Store på Apple Vision Pro.

2. Trykk på konto eller bilde, og trykk deretter på kjøpt.

3. Hvis du bruker Familiedeling, trykker du på Mine kjøp eller velger navnet til et familiemedlem for å se innholdet de har kjøpt.

4. Velg Apple Vision-apper eller iPhone- og iPad-apper.

5. Finn appen du vil laste ned, og trykk deretter på nedlastingsknappenBildet har ingen alternativ tekst.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke får lastet ned appen på nytt

Finn ut mer

• Noen apper er ikke tilgjengelige på alle enheter. Det kan for eksempel hende at en app du kjøpte på iPhone, ikke har en versjon for Mac.

• Spill du spiller med et Apple Arcade-abonnement, vises ikke i kjøpene dine. For å laste ned et spill fra Apple Arcade på nytt, søker du etter spillet og laster det ned igjen.

• Du får ikke lastet ned kjøp i appen på nytt, men du kan gjenopprette enkelte kjøp i appen.