Slik rengjør du skjermglass med nanotekstur på Apples enheter

Hvis Apple Studio Display, Apple Pro Display XDR eller iMac har glass med nanotekstur, må du følge disse viktige retningslinjene for å forhindre skade når du rengjør skjermen.

Rengjøring av glasset med nanotekstur

For å fjerne støv eller flekker fra skjermglass med nanotekstur, bruker du kun pussekluten som fulgte med Studio Display, Pro Display XDR eller iMac.

Hvis du må fjerne vanskelige flekker, kan du fukte kluten med en oppløsning bestående av 70 prosent isopropylalkohol (IPA).

Bruk aldri noen annen slags klut til å rengjøre glasset med nanotekstur. Hvis du har mistet kluten som fulgte med, kan du bestille en ny pusseklut.

Rengjøring av poleringskluten

1. Vask poleringskluten for hånd med oppvasksåpe og vann.

2. Skyll grundig.

3. La poleringskluten lufttørke i minst 24 timer.

Finn ut mer

Slik rengjør du andre Apple-produkter.