Slik tilbakestiller du AirPods og AirPods Pro

Du må kanskje tilbakestille AirPods hvis de ikke lades, eller for å fikse et annet problem.

1. Legg AirPods i ladeetuiet og lukk lokket.

2. Vent i 30 sekunder.

3. Åpne lokket på ladeetuiet, og sett AirPods i ørene.

4. Gå til Innstillinger > Bluetooth. Eller gå til Innstillinger > [AirPods].

• Hvis AirPods vises som tilkoblet, trykker du på Mer info-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av AirPods, trykker på «Glem denne enheten», og deretter trykker du én gang til for å bekrefte.

• Hvis AirPods ikke vises, fortsetter du til neste trinn.

5. Sett AirPods i ladeetuiet, og hold lokket åpent.

6. Trykk og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i ca. 15 sekunder, til statuslampen på forsiden av etuiet blinker gult og deretter hvitt.*

Ladeetuier for AirPods
  7. Koble til AirPods på nytt: Med AirPods i ladeetuiet og lokket åpent plasserer du AirPods nær en iPhone eller iPad. Følg trinnene på skjermen til enheten.

AirPods kan knyttes til én Apple-ID. Hvis du vil bruke AirPods (3. generasjon) eller AirPods Pro (1. eller 2. generasjon) som noen andre har brukt, må de først fjerne AirPods fra Apple-ID-en sin.

* Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt. Du kan endre innstillingene dine på nytt.