Finn serienummeret for AirPods

Lær hvordan du finner serienummeret til AirPods.

Finn den i Innstillinger på iOS eller iPadOS

1. Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. Eventuelt kan du gå til Innstillinger > [dine AirPods].1

2. Finn AirPods på listen (for eksempel «Johns AirPods Pro»).

3. Trykk på Mer info-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av AirPods for å se serienummeret.2

Bluetooth-innstillinger på iPhone

Finn dem i Systeminnstillinger på macOS

1. Med AirPods i ørene og koblet til Mac velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger.

2. Velg AirPods (for eksempel «Johns AirPods Pro») for å se serienummeret.

Systeminnstillinger på Mac

Finn det trykt på enheten

Du finner serienummeret trykt på AirPods eller ladeetuiet.

AirPods eller AirPods Pro

Hvis du har AirPods eller AirPods Pro, deler AirPods og ladeetuiet det samme serienummeret. Du finner serienummeret på undersiden av lokket på ladeetuiet, det trådløse ladeetuiet, MagSafe-ladeetuiet, Lightning-ladeetuiet for AirPods (3. generasjon) eller MagSafe-ladeetuiet (Lightning eller USB-C) for AirPods Pro (2. generasjon).

Serienummer på ladeetuiet eller det trådløse ladeetuiet til AirPods

AirPods Max

Hvis du har AirPods Max, kan du ta av den venstre magnetiske øreputen for å se serienummeret.

Serienummeret er under venstre pute

Finn det på originalemballasjen

Hvis du har originalemballasjen, finner du serienummeret ved siden av strekkoden. Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.

Serienummer på emballasje

1. Hvis enheten bruker en programvareversjon som er eldre enn iOS 14 eller iPadOS 14, finner du serienummeret under Innstillinger > Generelt > Om. Rull ned til du ser navnet på AirPods, og trykk på navnet.

2. For AirPods (2. og 3. generasjon) og AirPods Pro (1. og 2. generasjon), har hver AirPod også et individuelt serienummer som er trykt på selve AirPoden. Hvis du må sende inn AirPods eller ladeetuiet for service, bruker du hovedserienummeret, som du finner på lokket til etuiet. Du trenger ikke serienumrene som står på AirPods.