Hvis Dual-SIM med to nano-SIM-kort ikke fungerer på iPhonen din

Lær deg å fikse eventuelle problemer som kan oppstå når du bruker Dual SIM med to nano-SIM-kort og en iPhone kjøpt i Kina, fastlandet, Hongkong eller Macao.

Dette trenger du

For å bruke Dual SIM må du ha iOS 12.1 eller nyere, to nano-SIM-kort og en av disse iPhone-modellene:

• iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS Max, iPhone XR

iPhone-modellene ovenfor kan bruke to fysiske SIM-kort når de er kjøpt i Kina, fastlandet, Hongkong og Macao. Hvis du har kjøpt en iPhone SE (2. eller 3. generasjon), iPhone 13 mini, iPhone 12 mini eller iPhone XS i Hongkong eller Macao, kan du få hjelp med bruk av Dual SIM med eSIM.

• Hvis du vil bruke to forskjellige operatører, må iPhonen din være ulåst. Hvis ikke må begge abonnementene være fra samme operatør. Hvis det første SIM-kortet kommer fra en CDMA-operatør, støtter ikke det andre SIM-kortet CDMA. Ta kontakt med operatøren for å få mer informasjon.

• Begge abonnementene må være konfigurerte og klare til bruk.

• Sørg for at du er i et område med dekning, og at det ikke er driftsstans i området.

Sørg for at du installerer begge nano-SIM-kortene på riktig måte

Hvis du tror at verken SIM-kortet – eller SIM-kortsporet – fungerer, følger du denne fremgangsmåten:

1. Fjern SIM-kortskuffen og undersøk SIM-kortene for tegn til skade eller tæring.

2. Fjern SIM-kortene fra SIM-kortskuffen og sett SIM-kortene tilbake, som vist her.

Bilde som viser et SIM-kortspor med SIM-kort foran og bak
  3. Sørg for at du lukker SIM-kortskuffen fullstendig, slik at den ikke er løs.

4. Åpne Kontrollsenter og sørg for at begge operatørene vises i statuslinjen.

5. Gå til Innstillinger > Mobilnett, og sørg for at du ser begge abonnementene.

6. Trykk på hvert av abonnementene, og sørg for at informasjonen er korrekt.

Kontakt operatøren for å få et nytt nano-SIM-kort i disse situasjonene:

• hvis et SIM-kort ikke fungerer i noen av SIM-kortplassene

• hvis et SIM-kort ikke passer eller er bøyd

Hvis hoved- eller sekundær-SIM-kortplassen ikke fungerer med mer enn ett SIM-kort, fjerner du SIM-kortet som fungerer, og setter kun inn SIM-kortet som ikke fungerer. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte Apple-kundestøtte

Hvis du er i en samtale og ser Ingen tjeneste på den andre linjen

iPhone kan bruke ett mobildatanettverk om gangen. Når du bruker én linje for å ringe, viser den andre linjen Ingen tjeneste. Hvis operatøren støtter wifi-anrop på det andre telefonnummeret ditt, og du har wifi-anrop slått på, kan du svare på inngående anrop på det nummeret. Når du er i en samtale som ikke er din standard datalinje, må du slå på wifi-anrop for standard datalinje og slå på Tillat bytting av mobildata for å motta samtaler til din standard datalinje.