Konfigurer Nødinfo-detaljene dine i Helse-appen på iPhone

Med Nødinfo kan ambulansepersonell få tilgang til viktig medisinsk informasjon om deg fra den låste skjermen, selv om de ikke har koden din. De kan se informasjon som allergier og medisinske tilstander samt informasjon om nødkontakter.

Slik konfigurerer du Nødinfo-detaljene dine

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.

2. Trykk på profilbildetprofilbilde ditt øverst til høyre.

Profilbilde og nødinfo i Helseoversikt på iPhone 13 Pro med iOS 16
  3. Trykk på Nødinfo under profilbildet ditt.

4. Trykk på Rediger øverst til høyre.

5. For å gjøre nødinformasjonen tilgjengelig på låst skjerm på iPhone slår du på Vis på låst skjerm. I en nødssituasjon gis denne informasjonen til personer som vil hjelpe. Hvis du vil dele Nødinfo-detaljene dine med hjelpetjenester, slår du på Del under nødanrop. Når du ringer eller sender en tekstmelding til nødtjenestene på iPhone eller Apple Watch, blir Nødinfo-detaljene dine automatisk delt med nødtjenestene.*

6. Legg inn helseinformasjon som fødselsdato, allergier og blodtype.

7. Trykk på Ferdig.

* Forbedrede nøddata er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Apple kan ikke lese den medisinske ID-informasjonen din når den deles med nødhjelp. Hvis du slår av «Nødanrop og SOS» under Innstillinger > Personvern > Stedstjenester > Systemtjenester, blir Nødinfo-detaljene dine ikke delt. Les mer om tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner og hvordan stedstjenester brukes og beskyttes under nødanrop.

Slik redigerer du nødkontakter

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.

2. Trykk på profilbildetprofilbilde ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Nødinfo under profilbildet ditt.

4. Trykk på Rediger, og rull deretter til Nødkontakter.

5. Trykk på Pluss-knappenPluss-knappen ved siden av «legg til nødkontakt». Trykk på en kontakt, og legg deretter til informasjon om hva slags forhold du har til denne personen.

6. Hvis du vil fjerne en nødkontakt, trykker du på Slett-knappenSlett-knappen ved siden av kontakten. Deretter trykker du på Slett.

7. Trykk på Ferdig.

Slik registrerer du deg som organdonor

I USA kan du registrere deg som organdonor.

1. Åpne Helse-appen.

2. Trykk på profilbildetprofilbilde ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Organdonasjon under Funksjoner.

4. Trykk på Registrer deg hos Donate Life.

Profilbilde og organdonorregistrering i Helseoversikt på iPhone 13 Pro med iOS 16
  5. Fyll ut registreringsskjemaet, og trykk deretter på Fortsett.

6. Bekreft at du har registrert deg, og trykk på Fullfør registrering hos Donate Life (Complete Registration with Donate Life).

7. Trykk på Ferdig.

Du kan når som helst redigere informasjonen din hos Donate Life.

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oversikt-fanen.

2. Trykk på profilbildetprofilbilde ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Organdonasjon under Funksjoner.

4. Trykk på Rediger donorregistrering.

5. Oppdater informasjonen. Hvis du vil fjerne registreringen, trykker du på Fjern meg.

6. Trykk på Oppdater.

Gå til Donate Life Americas nettsted for informasjon om personvernerklæringen deres.

Utforsk flere Helse-funksjoner

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.