Last ned apper på Apple Watch

Finn fantastiske apper til din Apple Watch.

Slik henter du apper

Bruk iPhonen som er sammenkoblet med klokken, eller bruk App Store på klokken.

Slik henter du apper fra App Store på Apple Watch

1. Trykk på Digital Crown for å se Hjem-skjermen, og trykk deretter på App Store.

2. Trykk på Søk for å finne apper ved hjelp av Skrible eller Diktering. Du kan også rulle nedover på skjermen for å se utvalgte apper og spesielt sammensatte appsamlinger.

3. Trykk på en app for å se beskrivelsen, vurderinger og anmeldelser, skjermbilder, utgavemerknader med mer.

4. Trykk på prisen, eller trykk på Hent.

Skjermen til en Apple Watch der det blir vist hvordan du laster ned en app
  5. Når du blir bedt om det, trykker du to ganger på sideknappen under Digital Crown for å laste ned og installere appen.

Hvis appen vises med «Hent»-knappen i stedet for en pris i App Store, er appen gratis. Du blir ikke belastet for å laste ned programmer som er gratis. I enkelte gratisprogrammer kan du foreta kjøp eller registrere abonnementer i programmet. Med abonnementer og kjøp i apper får du blant annet tilgang til flere funksjoner og mer innhold. Finn ut mer om kjøp i app og abonnementer.

Slik henter du apper med iPhonen som du har koblet sammen med din Apple Watch

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhonen.

2. Trykk på fanen Min klokke.

3. Rull deg frem til appen du vil legge til. Apper som du kan installere, vises i Tilgjengelige apper-delen.

Skjermen til en iPhone med Watch-appen åpen
  4. Trykk på Installer for å legge til en app på klokken din.

Finner du ikke en bestemt app?

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.