Bruke App Store-appen

Bruk App Store på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV (4. generasjon) eller datamaskinen til å finne og laste ned apper, se tidligere kjøp eller finne ut mer om en app.

Gjennom App Store kan du laste ned nye apper for iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generasjon).

Apper som du har på iPhone, iPad eller iPod touch, kan også være tilgjengelig for Apple TV.

Bla gjennom og kjøpe

Du må ha en Apple-ID før du kan kjøpe apper. Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og mer. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en.

Du kan bla gjennom og kjøpe apper i App Store på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV (4. generasjon), eller ved å bruke App Store i iTunes på Mac eller PC. Hvis du vil kjøpe apper for Mac-maskinen, kjøper du dem gjennom Mac App Store i stedet for iTunes.

Finn ut hvilke betalingsmåter du kan bruke til å kjøpe apper og annet innhold.

Om kjøp i app

Enkelte apper tilbyr ytterligere kjøp som du kan foreta innenfor en betalt app. Les mer om kjøp i app

På iPhone, iPad eller iPod touch

Trykk på App Store på iPhone, iPad eller iPod Touch for å bla gjennom apper på iOS-enheten. Når du finner en app du vil ha, følger du denne framgangsmåten:

1. Trykk på appen.
  2. Kjøpe en app: Trykk på prisen på høyre side av skjermen, og trykk deretter på Kjøp.
    Hente en gratisapp: Trykk på Hent på høyre side av skjermen, og trykk deretter på Installer.
  3. Oppgi passordet ditt hvis du blir bedt om det. Du kan også bruke Touch ID til appkjøp.
  4. Appen lastes ned til enheten.

På Mac eller PC

Bla gjennom App Store på datamaskinen:

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på iTunes Store.
  3. Klikk på Flere valg-symbolet  øverst til venstre i vinduet.
  4. Klikk på Apper  .
  5. Klikk på App Store øverst på skjermen.

Når du finner en app du vil kjøpe, følger du denne framgangsmåten:

1. Klikk på appen.
  2. Kjøpe en app: Klikk på prisen (Kjøp) under bildet av appen.
    Hente en gratisapp: Klikk på Hent under bildet av appen.
  3. Oppgi passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  4. Appen lastes ned. Apper du laster ned i App Store gjennom iTunes, vises i iTunes-biblioteket ditt, men du kan ikke bruke dem på datamaskinen. Bruk iTunes til å synkronisere apper med enheten din.

På Apple TV (4. generasjon)

Åpne App Store på Apple TV (4. generasjon) for å bla gjennom appene på Apple TV. Når du finner en app du vil kjøpe, følger du denne framgangsmåten:

1. Marker appen.
  2. Kjøpe en app: Marker prisen (Kjøp) under informasjonen om appen.
    Hente en gratisapp: Marker Hent under informasjonen om appen.
  3. Oppgi passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  4. Appen lastes ned til enheten.

Se tidligere kjøp

Du kan se alle appene du har kjøpt tidligere, på iPhone, iPad eller iPod touch, datamaskiner eller Apple TV (4. generasjon).

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på Oppdateringer.
  3. Trykk på Kjøpt.

På datamaskinen

1. Åpne iTunes.
  2. Gå til App Store.
  3. Klikk på Kjøpt under Snarveier.

På Apple TV (4. generasjon)

1. Åpne App Store-appen.
  2. Marker Kjøpt øverst på skjermen.

Hvis du ikke ser Kjøpt øverst på skjermen, trykker du på Meny-knappen på fjernkontrollen til du kommer tilbake til hovedskjermen for App Store.

Les mer om apper

Se filstørrelsen på en app. Filstørrelsen på appen er oppført nær Kjøp-knappen på appsiden.

Se hvilke språk appen er tilgjengelig på. De tilgjengelige språkene er oppført på Språk-delen av appsiden. Før du kjøper en app, må du sjekke at språket ditt er støttet.

Les mer om apper. Gå til utviklerens nettsted for å finne informasjon om en app. Koblingene er plassert øverst på appsiden.

Få hjelp

Les hva du må gjøre hvis en app stopper uventet, ikke svarer eller ikke åpnes.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: