Hvis du ikke får sikkerhetskopiert iOS- eller iPadOS-enheten til en datamaskin eller gjenopprettet den fra en sikkerhetskopi

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke får sikkerhetskopiert iPhone, iPad eller iPod touch til en datamaskin, eller du ikke får gjenopprettet enheten fra en sikkerhetskopi på en datamaskin.

Prøv på nytt etter hvert trinn

1. Sørg for at Macen Hvis du bruker iTunes, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av iTunes. Hvis du bruker Apple Devices-appen på PC-en din, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Apple Devices-appen.

2. Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel, og finn enheten din på datamaskinen. Hvis enheten ikke vises i Finder, iTunes eller Apple Devices-appen, må du finne ut hva du kan gjøre. Hvis du har glem koden eller enheten er deaktivert, finner du ut hva du må gjøre her.

3. Omstart alle enhetene.

4. Hopp over dette trinnet hvis du bruker Mac. Hvis du bruker en Windows-PC, og hvis iTunes ikke svarer eller sikkerhetskopieringen aldri blir ferdig, kan det hende at du må oppdatere, endre, deaktivere eller avinstallere sikkerhetsprogramvaren.

5. Hvis du har mer enn én datamaskin, kan du prøve å lage en sikkerhetskopi på en annen Mac- eller Windows-maskin. Eller du kan bruke iCloud til å sikkerhetskopiere enheten og gjenopprette fra iCloud-sikkerhetskopien.

6. Hvis du ser et varsel som sier at en feil har oppstått, at sikkerhetskopien er skadet eller inkompatibel eller at du har ikke nok lagringsplass, finner du feilmeldingen din nedenfor for å se hva du må gjøre.

7. Kontakt Apple-kundestøtte.

Hvis du får et varsel om at det har oppstått en feil

Hvis du får melding om at datamaskinen ikke kan sikkerhetskopiere enheten fordi det har oppstått en feil, sjekker du at du har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis du får et varsel om at det ikke er nok diskplass

Hvis du får en melding om at det ikke er nok diskplass når du forsøker å sikkerhetskopiere enheten, kan du frigjøre plass på Mac- eller Windows-maskinen. Hvis du fremdeles får en feilmelding om for lite diskplass etter at du har frigjort nok plass, kan du ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvis du får et varsel om at sikkerhetskopien er skadet eller inkompatibel

Hvis iOS- eller iPadOS-enheten ikke kan gjenopprettes fra en sikkerhetskopi fordi sikkerhetskopien er skadet eller inkompatibel, må du sørge for at datamaskinen er oppdatert. Hvis du ser en feilmelding der det står at iOS- eller iPadOS-programvaren er for gammel, kan du finne ut hvordan du oppdaterer enheten for å gjenopprette sikkerhetskopien. Hvis du fremdeles ikke får gjenopprettet sikkerhetskopien, er det ikke sikkert at du kan bruke den. Du kan prøve å bruke en alternativ sikkerhetskopi eller en iCloud-sikkerhetskopi, eller du kan kontakte Apple-kundestøtte for å få mer hjelp.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke er kontrollert eller testet av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.