Hvis FaceTime ikke fungerer på Mac

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke kan bruke kameraet eller mikrofonen, opplever tilkoblingsproblemer eller ikke kan logge på.

Hvis kameraet eller mikrofonen ikke virker

• Lukk FaceTime og åpne det igjen.

• Start Macen på nytt.

• Sørg for at FaceTime ikke er åpen, og se om kameraet ditt fungerer i et annet program, for eksempel Photo Booth. Hvis det ikke fungerer, vet du at det ikke er et problem med FaceTime.

• Hvis du har flere kameraer eller mikrofoner koblet til Macen, går du til Video-menyen i FaceTime-menylinjen for å kontrollere at riktig kamera og mikrofon er valgt.

• Hvis problemet involverer datamaskinens innebygde kamera, kan du lære hvordan du løser problemer med det innebygde kameraet.

• Hvis problemet involverer iPhone når den brukes som nettkamera, sjekker du Kontinuitet-kamera: Bruk iPhonen som et nettkamera for Mac.

Hvis du trenger hjelp med tilkoblingen eller samtalekvaliteten

Et tregt eller opptatt Wi-Fi-nettverk kan forårsake problemer med FaceTime-samtalen. Hvis du opplever tilkoblingsvarsler, lyd eller video av lav kvalitet eller et utropstegnNo alt supplied for Image i en videoflis:

• Påse at du og mottakeren har en rask Wi-Fi- eller mobilforbindelse. FaceTime-samtaler via Wi-Fi krever en bredbåndsforbindelse.

• Se etter problemer som kan redusere hastigheten på forbindelsen, som for eksempel at noen strømmer innhold på nettverket ditt.

• Hvis du har spørsmål om internetthastigheten din, kontakter du internettleverandøren.

Hvis du ikke kan logge på FaceTime

Hvis du ikke kan logge på iMessage-kontoen din eller FaceTime på Macen

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.