Hvor kan jeg bruke Apple-ID-en?

Du kan logge deg på alle Apple-tjenester med én Apple-ID og ett passord.

En GIF med en animasjon som viser John Appleseed logge på sin Apple-ID på en illustrasjon av en iPhone. Symbolene for iCloud-bilder, App Store, FaceTime, Meldinger, iTunes og iCloud omkranser iPhonen.

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på, i tillegg til all kontakt-, betalings- og sikkerhetsinformasjon du bruker på de ulike tjenestene til Apple.

Dette er noen av de mest brukte tjenestene som du får tilgang til med Apple-ID-en:

• App Store og Apple Arcade
  • Apple Books
  • Apple Fitness+
  • Apple Music og kjøp av musikk
  • Apple News
  • Apple Online Store
  • Apple Pay, Apple Pay Later, Apple Card og Apple Cash
  • Apple Podcasts
  • Apple Retail-tjenester og -programmer (Concierge, arbeidsverksteder og ungdomsprogrammer)
  • Apple Store-appen
  • Apples kundestøttefora
  • Apple TV, Apple TV+ og Apple TV-kanaler
  • FaceTime
  • Familiedeling
  • Hvor er?
  • Game Center
  • iCloud og iCloud+
  • iMessage
  • iTunes
  • Logg på med Apple

Når du skal administrere Apple-ID-kontoen, går du til Apple-ID-kontosiden.

Listen er bare ment til informasjon og kan bli endret uten forvarsel. Den er ikke tenkt å inkludere alle funksjoner og tjenester som bruker Apple-ID. Besøk støttesiden for Apple-ID for mer informasjon.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Tilgjengelighet av tjenester og funksjoner under Apple Media kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din