Koble til Wi-Fi på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du kobler enheten til et Wi-Fi-nettverk, inkludert åpne, sikre, offentlige nettverk samt nettverk du har koblet til tidligere.

Koble til et Wi-Fi-nettverk

1. Gå til Innstillinger > Wi-Fi fra Hjem-skjermen.

2. Slå på Wi-Fi. Enheten vil automatisk søke etter tilgjengelige Wi-Fi-nettverk.

ios15-iphone12-pro-settings-wifi-crop
  3. Trykk på navnet på nettverket du vil koble deg til. Før du kan koble til nettverket, kan du bli bedt om å angi passordet til nettverket eller godta vilkår og betingelser.

Når du har koblet til nettverket, ser du et blått hakemerkeNo alt supplied for Image ved siden av nettverket og tilkoblet Wi-Fi-symboletNo alt supplied for Image øverst i hjørnet på skjermen. Hvis du ikke kjenner passordet til Wi-Fi-nettverket, kontakter du nettverksadministratoren.