Bruke Hjemmedeling til å dele iTunes-innhold med andre enheter

Med Hjemmedeling kan du dele og strømme innhold fra datamaskinens iTunes-bibliotek til andre datamaskiner, iOS-enheter og Apple TV-enheter.

Kom i gang

• Når du skal bruke Hjemmedeling, må du passe på at alle enhetene er i samme nettverk. I noen tilfeller kan du trenge en Internett-forbindelse.
  • Du trenger den nyeste versjonen av iTunes og iOS.
  • Velg en enhet nedenfor for å konfigurere og bruke Hjemmedeling.

Bruke Hjemmedeling på Mac eller PC

Du kan bruke Hjemmedeling med opptil fem datamaskiner i hjemmenettverket. Følg denne framgangsmåten for å bruke Hjemmedeling:

1. Start iTunes på datamaskinen.
  2. Logg deg på med Apple-ID-en og passordet ditt. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.
  3. Gå til Arkiv > Hjemmedeling.
  4. Slå på Hjemmedeling.

Nå kan du bruke Hjemmedeling:

• Strøm musikk, filmer, TV-programmer, apper og annet iTunes-innhold fra en autorisert datamaskin til en annen. Datamaskinene må være slått på og våkne, og iTunes må være åpnet.
  • Hvis du vil se alle delte biblioteker, klikker du på   øverst til venstre i iTunes.

• Del iTunes-innhold ved å dra det fra en datamaskins bibliotek til en annen datamaskins bibliotek.
  • Du kan også importere kjøp fra andre Hjemmedeling-maskiner til iTunes-biblioteket ditt. Velg et delt bibliotek, klikk på Innstillinger-ikonet, og velg innholdet du vil importere.

Bruke Hjemmedeling på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > Musikk eller Innstillinger > Videoer.
  2. Rull ned til Hjemmedeling.
  3. Trykk på Logg på.
  4. Oppgi Apple-ID-en og passordet ditt. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.

Nå kan du bruke Hjemmedeling på iOS-enheten:

• Åpne Videoer-appen, trykk på Delt, og velg et bibliotek for å nyte delte videoer.
  • Hvis du vil ha delt musikk på iPhone eller iPod touch via Hjemmedeling, åpner du Musikk-appen og trykker på Min musikk > Bibliotek. Hvis du har iPad, trykker du på Min musikk. Trykk på kategorien nesten midt på skjermen i skjermbildet som vises. Trykk deretter på Hjemmedeling, og velg et delt bibliotek som skal kobles til.

Bruke Hjemmedeling på Apple TV

1. På Apple TV (4. generasjon) går du til Innstillinger > Kontoer > Hjemmedeling. På eldre modeller av Apple TV går du til Innstillinger > Datamaskiner.
  2. Velg Slå på Hjemmedeling.
  3. Oppgi Apple-ID-en og passordet ditt. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.

Nå kan du bruke Hjemmedeling på Apple TV:

• Gå til hovedmenyen, og velg Datamaskiner og deretter et bibliotek for å finne delte biblioteker.
  • Du kan også vise bilder fra datamaskinen på Apple TV: Åpne iTunes på datamaskinen. Gå deretter til Arkiv > Hjemmedeling > Velg bilder som skal deles med Apple TV.

Få hjelp

Hvis du ikke ser delte biblioteker etter å ha konfigurert Hjemmedeling, finner du hjelp her.

Sist endret: