Bruke Hjemmedeling til å dele iTunes-innhold med andre enheter

Del og strøm innhold fra datamaskinens iTunes-bibliotek til andre datamaskiner, iOS-enheter og Apple TV-enheter. Du kan bruke Hjemmedeling med opptil fem datamaskiner i hjemmenettverket.

Kom i gang

• Når du skal bruke Hjemmedeling, må du sørge for at alle enhetene er i samme nettverk. I noen tilfeller kan du trenge en Internett-forbindelse.
  • Du vil trenge de nyeste versjonene av iTunes og iOS.
  • Velg en enhet for å konfigurere og bruke Hjemmedeling:

Bruke Hjemmedeling på Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på med Apple-ID-en din. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Fil > Hjemmedeling > Slå på Hjemmedeling.

Nå kan du bruke Hjemmedeling.

• Strøm musikk, filmer, TV-programmer, apper og annet iTunes-innhold fra én autorisert datamaskin til en annen. Datamaskinene må være slått på og våkne, og iTunes må være åpnet.
  • Hvis du vil se alle delte biblioteker, klikker du på  Musikk øverst til venstre i iTunes.
  • Du kan også kopiere noen former for iTunes-innhold fra et delt bibliotek ved å dra innholdet til iTunes-biblioteket.

Bruke Hjemmedeling på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > Musikk. Eller gå til Innstillinger > Videoer.
  2. Rull ned til overskriften Hjemmedeling.
  3. Trykk på «Logg inn» hvis du ser dette. Oppgi deretter Apple-ID-en og passordet ditt. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.

Nå kan du bruke Hjemmedeling på iOS-enheten.

Se delte videoer

1. Åpne Videoer-appen.
  2. Trykk på Delt.
  3. Velg et bibliotek.

Høre på delt musikk

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Trykk på Bibliotek. Hvis du bruker en iPad, trykker du på Bibliotek igjen.
  3. Trykk på Hjemmedeling. Ser du det ikke? Trykk på Rediger og velg Hjemmedeling. Trykk så på Ferdig og deretter Hjemmedeling.

Bruke Hjemmedeling på iPhone i Musikk-appen
  4. Velg et delt bibliotek.

Bruke Hjemmedeling på Apple TV

1. På Apple TV (4. generasjon) går du til Innstillinger > Kontoer > Hjemmedeling. På eldre modeller av Apple TV går du til Innstillinger > Datamaskiner.
  2. Velg Slå på Hjemmedeling.
  3. Oppgi Apple-ID-en og passordet ditt. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.

Nå kan du bruke Hjemmedeling på Apple TV:

• Gå til hovedmenyen, og velg Datamaskiner og deretter et bibliotek for å finne delte biblioteker.
  • Du kan også vise bilder fra datamaskinen på Apple TV: Åpne iTunes på datamaskinen. Gå deretter til Arkiv > Hjemmedeling > Velg bilder som skal deles med Apple TV.

Få hjelp

Hvis du ikke ser biblioteker som deles etter å ha konfigurert Hjemmedeling, finner du ut hva du bør gjøre.