Bruke Hjemmedeling til å dele iTunes-innhold med andre enheter

Del og strøm innhold fra datamaskinens iTunes-bibliotek til andre datamaskiner, iOS-enheter og Apple TV-enheter.

Før du kan bruke Hjemmedeling må du kontrollere at alle enhetene dine er på det samme hjemmenettverket – noen ganger trenger du en Internettforbindelse – og at du har den nyeste versjonen av iTunes og iOS.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.
  3. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Fil > Hjemmedeling > Slå på Hjemmedeling.

Nå kan du bruke Hjemmedeling til å strømme musikk, filmer og TV-programmer fra én autorisert datamaskin til en annen. Datamaskinene må være slått på og våkne, og iTunes må være åpnet.

Hvis du vil se alle delte biblioteker, klikker du på  Musikk øverst til venstre i iTunes-vinduet.

Du kan bruke Hjemmedeling med opptil fem datamaskiner i hjemmenettverket.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > Musikk, Innstillinger > TV > iTunes-videoer, eller Innstillinger > Videoer.
  2. Bla opp til Hjemmedeling-delen.
  3. Hvis du ser «Logg på», trykker du på det, og deretter skriver du inn Apple-ID og passord. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.

Nå kan du bruke Hjemmedeling på iOS-enheten din til å høre på delt musikk eller se delte videoer.

Høre på delt musikk

1. Åpne Musikk-appen.
  2. Trykk på Bibliotek nederst på skjermen. Hvis du bruker iPad, trykker du på Bibliotek øverst til venstre.
  3. Trykk på Hjemmedeling. Ser du det ikke? Trykk på Rediger og velg Hjemmedeling. Trykk så på Ferdig og deretter Hjemmedeling.
  4. Velg et delt bibliotek.

Se delte videoer

1. Åpne TV-appen1.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. Velg et delt bibliotek.

Du kan også se på delte videoer i Videoer-appen: Trykk på delt, og velg deretter et delt bibliotek.

1 Apple TV-appen er bare tilgjengelig i utvalgte land og regioner.

På Apple TV

1. På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) går du til Innstillinger > Kontoer > Hjemmedeling. På eldre modeller av Apple TV går du til Innstillinger > Datamaskiner.
  2. Velg «Slå på Hjemmedeling», og skriv deretter inn Apple-ID og passord. Bruk samme Apple-ID på alle datamaskiner og enheter i Hjemmedeling-nettverket.

Nå kan du bruke Hjemmedeling på Apple TV. Gå til hovedmenyen, og velg Datamaskiner og deretter et delt bibliotek for å finne delte biblioteker.

Du kan også vise bilder fra datamaskinen på Apple TV: Åpne iTunes på datamaskinen. Gå deretter til Arkiv > Hjemmedeling > Velg bilder som skal deles med Apple TV.

Få hjelp

Hvis du ikke ser biblioteker som deles etter å ha konfigurert Hjemmedeling, finner du ut hva du bør gjøre.

iTunes-funksjoner kan variere etter land eller region.

Publiseringsdato:Tue Apr 17 06:45:11 GMT 2018