Finn serienummeret til Magic Keyboard, Magic Mouse eller Magic Trackpad

Finn ut hvordan du finner serienummeret til Magic Keyboard, Magic Mouse eller Magic Trackpad for Mac.

Trådløse Apple-tastaturer

Magic Keyboard

Serienummeret til Magic Keyboard finnes på undersiden av enheten sammen med annen merking. Det er en streng bestående av 17 bokstaver og tall.

Diagram som viser plasseringen av serienummeret på Magic Keyboard

Eldre trådløse tastaturer

Du kan finne serienummeret til eldre trådløse Apple-tastaturmodeller på undersiden av enheten, i nærheten av av/på-knappen:

diagram som viser plasseringen av serienummeret på trådløst tastatur

Trådløse Apple-mus

Magic Mouse

Serienummeret til Magic Mouse finnes på undersiden av enheten sammen med annen merking. Det er en streng bestående av 17 bokstaver og tall.

Diagram som viser undersiden av Magic Mouse 2

Eldre trådløse mus

Du kan finne serienummeret til eldre trådløse Apple-musemodeller inne i batterirommet til enheten:

Diagram som viser plasseringen av serienummeret på Magic Mouse

Trådløse Apple-styreflater

Magic Trackpad

Serienummeret til Magic Trackpad finnes på undersiden av enheten sammen med annen merking. Det er en streng bestående av 17 bokstaver og tall.

Diagram som viser plasseringen av serienummeret på Magic Trackpad 2

Eldre trådløse styreflater

Du finner serienummeret til eldre trådløse Apple-styreflatemodeller på undersiden av enheten:

Diagram som viser plasseringen av serienummeret på Magic Trackpad