Hvis du ikke kan installere eller oppdatere iTunes for Windows

Hvis du ikke kan installere iTunes på Windows-PC-en din, eller hvis du ser «feil 2» eller «fant ikke Apple Application Support» etter du har installert programvaren, følger du fremgangsmåten nedenfor.

Kontroller at du er logget på datamaskinen som administrator

Hvis du ikke er sikker på om du har en administratorkonto, kan du finne ut hvordan du logger på som administrator.

Du kan også se datamaskinens hjelpesystem, kontakte IT-avdelingen eller besøke https://support.microsoft.com/nb-no for å få mer hjelp.

Installer de nyeste Microsoft Windows-oppdateringene

Gå til nettstedet Microsoft Windows Update for å laste ned de nyeste oppdateringene.

Hvis du ikke får installert oppdateringene, kan du gå til datamaskinens hjelpesystem, kontakte IT-avdelingen eller gå til https://support.microsoft.com/nb-no for å få mer hjelp.

Last ned den nyeste støttede versjonen av iTunes fra Microsoft Store

Gå til Microsoft Store for å laste ned den nyeste versjonen av iTunes for Windows 10

Når du har lastet ned iTunes, kan du se etter oppdateringer for iTunes i Microsoft Store.

Hvis du ikke kan laste ned eller oppdatere iTunes fra Microsoft Store, kan du kontakte Microsoft for å få hjelp.

Deaktiver konfliktprogramvare

Enkelte bakgrunnsprosesser kan forårsake problemer som hindrer apper som iTunes fra å installeres.

Hvis du har installert sikkerhetsprogramvare og opplever problemer under installasjonen av iTunes for Windows, må du kanskje deaktivere eller avinstallere sikkerhetsprogramvaren for å løse problemene.

Start datamaskinen på nytt

Prøv å installere iTunes på nytt etter omstarten.

Få mer hjelp

Hvis fremgangsmåten i denne artikkelen ikke løser problemet, kan du kanskje finne en løsning på Microsoft-støttenettstedet.