Hvis du har glemt svarene på Apple-ID-sikkerhetsspørsmålene

Du kan tilbakestille sikkerhetsspørsmålene fra https://iforgot.apple.com/password/verify/.

Apple tar sikkerhet av personopplysninger svært alvorlig. Derfor bruker vi sikkerhetsspørsmål som hjelp til å bekrefte at du er den eneste personen som har tilgang til eller som kan endre kontoen din. Hvis du har glemt svarene dine, kan du følge denne fremgangsmåten for å bekrefte identiteten din og deretter tilbakestille sikkerhetsspørsmålene.

Tilbakestille sikkerhetsspørsmål

1. Gå til iforgot.apple.com.

2. Skriv inn Apple-ID-en din, og velg Fortsett.

3. Velg alternativet for å tilbakestille sikkerhetsspørsmålene, og velg deretter Fortsett.

4. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og velg Fortsett.

5. Følg fremgangsmåten på skjermen for å bekrefte identiteten din. Informasjonen vi ber deg oppgi, kan variere ut ifra kontoinformasjonen din og andre faktorer. Hvis du ikke ser noen alternativer for å bekrefte identiteten din, kan du ikke tilbakestille sikkerhetsspørsmålene akkurat nå.

6. Velg nye sikkerhetsspørsmål og svar, og velg Fortsett. Se tipsene våre for å velge sikkerhetsspørsmål og holde kontoen din sikker.

Når du har tilbakestilt sikkerhetsspørsmålene dine, vil du kanskje konfigurere tofaktorautentisering Det er den beste måten å holde kontoen din sikker på, og du trenger ikke å huske noen sikkerhetsspørsmål. Du kan konfigurere tofaktorautentisering fra iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9 eller nyere eller på Mac med OS X El Capitan eller nyere.

Hvis du svarer feil på sikkerhetsspørsmålene dine for mange ganger på rad, mister du tilgangen til kontoen midlertidig. Du kan prøve å tilbakestille spørsmålene når ventetiden er over.