Endre land eller region for Apple-ID-en

Før du oppdaterer plasseringen din, må du bruke opp butikkreditten din, si opp abonnementene dine, og skaffe deg en betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.

Dette må du gjøre før du bytter land eller region

Bruk iPhone eller iPad til å endre region

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.

3. Trykk på Vis konto. Du kan bli bedt om å logge på.

4. Trykk på Land/region.

alternativ tekst er nødvendig
  5. Velg ditt nye land eller din nye region.

6. Trykk på Change Country or Region (Endre land eller region).

7. Trykk på det nye landet eller den nye regionen, og gå gjennom vilkårene og betingelsene.

8. Trykk på Godta i øvre høyre hjørne, og trykk på Godta på nytt for å bekrefte.

9. Velg en betalingsmåte, skriv inn den nye betalingsinformasjonen og faktureringsadressen, og trykk på Neste. Du må legge inn en gyldig betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.*

Endre region på en Mac eller Windows-PC

1. Åpne Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. På Mac: Gå til menylinjen og velg Konto > Kontoinnstillinger. På en Windows-PC: Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet og deretter på Se kontoen min.

3. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

4. På Kontoinformasjon-siden klikker du på Endre land eller region.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Velg ditt nye land eller din nye region.

6. Gå gjennom vilkårene og betingelsene, og klikk på Godta. Klikk på Godta igjen for å bekrefte.

7. Skriv inn den nye betalingsinformasjonen* og faktureringsadressen, og klikk på Fortsett.

Bytt region på nettet

1. Logg på appleid.apple.com.

2. Trykk eller klikk på Personlig informasjon.

3. Trykk eller klikk på Land/region.

4. Følg instruksjonene på skjermen. Du må legge inn en gyldig betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.*

Hvis du ikke kan bytte land eller region

* Hvis du ikke vil angi en betalingsmåte, venter du til du er fysisk i det nye landet eller den nye regionen, og oppretter deretter en ny Apple-ID.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.