Hvis «apple.com/bill» vises på kontoutskriften din

Apple.com/bill vises på kontoutskriften din når du kjøper apper, musikk, filmer eller annet innhold fra Apple. Det vises også når et abonnement fornyes, og når et familiemedlem kjøper apper eller innhold fra Apple.

Slik ser du hva belastningen var for

1. Hvis du vil se kjøpshistorikken din, kan du gå til reportaproblem.apple.com.

2. Logg på med Apple-ID-en din.

3. En liste over kjøpene dine vises. For å se familiemedlemmers kjøp velger du Apple-ID-knappen og velger et familiemedlem.

4. For å se hele kvitteringen, med avgifter inkludert, trykker eller klikker du på datoen. Flere kjøp, deriblant abonnementer, kan være samlet i én belastning.

Hvis belastningen er for et abonnement som du ikke lenger vil ha, kan du avslutte abonnementet. Finn ut hvor du ellers kan se kjøpshistorikken din.

Hvis du fortsatt ikke finner belastningen

Finner du ikke belastningen på reportaproblem.apple.com? Kontroller om du kan ha brukt en annen konto for det aktuelle kjøpet.

1. Søk etter ordene «receipt from Apple» (kvittering fra Apple) eller «invoice from Apple» (faktura fra Apple) i e-postene dine.

2. Prøv å finne en kvittering som samsvarer med beløpet du ser på kontoutskriften din.

3. På kvitteringen kan du se hva som ble kjøpt, og hvilken Apple-ID som ble brukt.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Sjekk om Apple-ID-en i e-posten er en annen enn den du brukte til å logge på reportaproblem.apple.com. Hvis det er en annen, bruker du denne Apple-ID-en til å logge på reportaproblem.apple.com og gjennomgå kjøpshistorikken din.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hvis du har sett på reportaproblem.apple.com, søkt etter kvitteringer i e-postene dine og fortsatt ikke har funnet ut hva belastningen var for, kan du kontakte Apple-kundestøtte.