Bruk Mission Control

Mission Control viser alle vinduene som er åpne på skrivebordet (VoiceOver kaller dem eksponerte vinduer), ordnet ryddig slik at det er enkelt å finne den du vil ha. Programmer som vises i fullskjermsvisning eller i delt visning, og skrivebordsområder du har opprettet, vises i Spaces-linjen (VoiceOver kaller det spaces-listen) langs toppen av skjermen.

Merk: VO representerer VoiceOver-spesialtasten.

1. Gå til Mission Control ved å trykke på Kontroll og pil opp.

Hvis du vil avslutte Mission Control uten å gjøre noe, trykker du på tastene på nytt.

2. Gjør hva som helst av følgende i Mission Control:

• Hvis du vil åpne et objekt i en vindusgruppen, trykker du på VO-venstrepil eller VO-høyrepil for å navigere til gruppen, trykker på VO-Skift-pil ned for å håndtere den, navigerer til vinduet, og trykker deretter på VO-mellomromstast.

• Hvis du vil åpne et objekt i arbeidsområdelisten, trykker du på VO-venstrepil eller VO-høyrepil for å navigere til listen, trykker på VO-Skift-pil ned for å håndtere den, navigerer til objektet, og trykker deretter på VO-mellomromstast.

• Hvis du vil opprette et nytt skrivebord, trykker du på VO-venstrepil eller VO-høyrepil for å navigere til Legg til skrivebord-knappen i spaces-listen og trykker deretter på VO-mellomromstast.

• Hvis du vil fjerne et arbeidsområde, trykker du på VO-venstrepil eller VO-høyrepil for å navigere til arbeidsområdelisten, trykker på VO-Skift-pil ned for å håndtere den, navigerer til objektet, og trykker deretter på VO-mellomromstast. Trykk på returtasten for å bekrefte.

Du kan enkelt bytte mellom skrivebord mens du arbeider – bare trykk på Kontroll-høyrepil eller Kontroll-venstrepil.