Tilpass VoiceOver med VoiceOver-verktøy

VoiceOver-verktøy er programmet du bruker til å tilpasse VoiceOver-innstillingene. Hvis du vil vite mer om alternativene, klikker du hjelpeknappen nederst til høyre i panelene i VoiceOver-verktøy.

VoiceOver-verktøy-vinduet som viser Navigering-kategorien markert i sidepanelet til venstre og alternativene til høyre. Nederst i det høyre hjørnet i vinduet er en Hjelp-knapp som viser den elektroniske VoiceOver-hjelpen om valgene.

Merk: VO representerer VoiceOver-spesialtasten.

• Når du skal åpne VoiceOver-verktøy, gjør du ett av følgende:

• Når VoiceOver er på, trykker du på VO-F8.

• Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Tilgjengelighet, klikk på VoiceOver, og klikk deretter på Åpne VoiceOver-verktøy.

• Hvis du vil søke i VoiceOver-verktøy for et bestemt alternativ, håndterer du verktøylinjen i VoiceOver-verktøy og skriver deretter hva du leter etter i søkefeltet.

Naviger i listen med søkeresultater ved å trykke på VO-pil ned eller VO-pil opp. For hvert resultat viser VoiceOver-verktøy panelet der alternativet ligger og uthever alternativet.