Tilpass detaljnivået for tale eller punktskrift

Standardinnstillingen er at VoiceOver leser opp mye detaljer for å hjelpe nye Mac- og VoiceOver-brukere.

Merk: VO representerer VoiceOver-spesialtasten.

1. Åpne VoiceOver-verktøy (trykk på VO-F8 når VoiceOver er på), klikk på Detaljnivå-kategorien, og klikk på Tale eller Punktskrift (hvis du bruker en leselist).

2. Velg en annen standardinnstilling, samt et detaljnivå for spesifikke kontroller, for eksempel avkrysningsruter eller rulleområder.