Bruk VoiceOver automatisk i påloggingsvinduet

Angi en systeminnstilling for å bruke VoiceOver automatisk i påloggingsvinduet for macOS.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Brukere og grupper, og klikk deretter på Påloggingsvalg.

Hvis Brukere og grupper-valgpanelet er låst, klikker du på hengelåssymbolet i nedre venstre hjørne og angir deretter et administratorpassord for å låse opp.

2. Klikk på Påloggingsvalg, og velg deretter «Bruk VoiceOver i påloggingsvinduet».

Du kan også slå denne funksjonen på eller av i VoiceOver-panelet i Tilgjengelighet-valgpanelet.

Hvis du selv vil slå på VoiceOver i påloggingsvinduet, kan du trykke på Kommando-F5. Hvis Macen har en Touch Bar, kan du holde nede Kommando-tasten og trykke raskt på Touch ID tre ganger.