Lær eller slå av lyd for VoiceOver-lydeffekter

VoiceOver bruker unike lydeffekter to å markere hendelser (for eksempel et vindu som åpnes) og plasseringer (for eksempel når du når en kantlinje).

Merk: VO representerer VoiceOver-spesialtasten.

• Hvis du vil lære VoiceOver-lydeffekter, åpner du VoiceOver-hjelpmenyen ved å trykk VO-H. Deretter bruker du piltastene til å navigere til Lyder-hjelp.

• Hvis du vil slå av lyden for VoiceOver-lydeffekter (uten å påvirke lyden i andre programmer), åpner VoiceOver-verktøy (trykk VO-F8 når VoiceOver er på), og klikker på Lyd-kategorien.

Hvis du bruker VoiceOver-bevegelse, bør du ikke slå av lydeffekter. Å høre tomt område-lydeffekten er svært nyttig for å bestemme hvor objekter er plassert på skrivebordet.