Klikk eller dobbeltklikk med musen

Bruk VoiceOver-kommandoer til å simulere museklikk.

Merk: VO representerer VoiceOver-spesialtasten.

1. Pass på at musepekeren er på objektet du vil klikke på.

Hvis du ikke har angitt at musepekeren skal følge VoiceOver-markøren (i Navigering-kategorien i VoiceOver-verktøy), må du flytte VoiceOver-markøren til objektet, og deretter trykke p VO-Kommando-F5 for å plassere markøren på objektet.

2. For å klikke med musen trykker du på VO-Skift-mellomromstast. For å dobbeltklikke med musen trykker du på VO-Skift-mellomromstast-mellomromstast.

Du kan ikke bruke musetaster til å styre musepekeren (unntatt når talltastaturtilordner er aktivert).