Apple-tilgjengelighet

Guide: Kom i gang med VoiceOver

VoiceOver er den innebygde skjermleseren i macOS som leser opp det som vises på skjermen, og lar deg styre Macen ved hjelp av bevegelser, et tastatur eller en leselist.

Velkommen til VoiceOver-dialogruten, med Finn ut mer-, Bruk VoiceOver- og Slå av Voiceover-knapper nederst.
Stemmer-panelet i VoiceOver-verktøy som viser stemmeinnstillinger for engelsk, fransk og japansk.

Kom i gang

Denne veiledningen forklarer hvordan du bruker VoiceOver på Macen, og inneholder en praktisk oversikt over VoiceOver-kommandoer. Den forklarer også hvordan du kan tilpasse VoiceOver ved hjelp av VoiceOver-verktøy.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.