Taleopptak-vinduet som viser opptaksknappen nederst til venstre.

Ta opp med ett enkelt klikk

Med Taleopptak på Macen kan du enkelt ta opp møter, forelesninger, sangideer og mer. Bare klikk på Ta opp.

Slik lager du et opptak

Et opptak redigeres i Taleopptak-vinduet.

Finjuster opptakene dine

Når du har gjort opptaket på Mac, iPhone, iPad eller Apple Watch, er det enkelt å redigere det på Macen.

Slik redigerer du et opptak

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Taleopptak, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.