Siri Remote (tredje generasjon)

Bli kjent med Siri Remote

Siri Remote (tredje generasjon) med USB-C gir deg enda mer presis kontroll med en berøringskompatibel trykkflate og en ny ladeport.

Finn ut mer om nye måter å navigere på Apple TV på

En Apple TV som viser Hjem-skjermen

Er du ny Apple TV-bruker?

Les om hvordan du konfigurer Apple TV, slik at du får den ultimate kinoopplevelse.

Konfigurer Apple TV

Eksempel på SharePlay vist på en iPhone og Apple TV.

Se sammen med SharePlay

Bruk SharePlay til å se filmer eller TV-programmer eller trene sammen med andre ved hjelp av FaceTime på iPhone, iPad eller iPod touch.

Mer om SharePlay på Apple TV

En Apple TV som viser Apple TV-appen

Andre nyheter

Du kan oppdatere tvOS på alle Apple TV HD- og Apple TV 4K-modeller.

Mer om de nyeste funksjonene i tvOS 16

Hvis du vil se nærmere på Brukerveiledning for Apple TV, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn ett eller flere ord i søkefeltet. Du kan også laste ned brukerhåndboken fra Apple Books (hvis tilgjengelig).

Ikke alle funksjoner eller alt innhold er tilgjengelig i alle områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.