Naviger

Naviger til og marker et objekt på Apple TV ved å gjøre ett av følgende:

• Siri Remote (andre generasjon): Trykk opp, ned, til venstre eller høyre på klikkeflateringen, eller sveip opp, ned, mot venstre eller høyre på klikkeflaten.

Illustrasjon som viser sveiping og trykking på trykkflaten på fjernkontrollen
  • Siri Remote (første generasjon): Sveip opp, ned, mot høyre eller venstre på berøringsflaten.

Illustrasjon som viser sveiping på berøringsflaten

På skjermen blir en uthevet app eller et uthevet innholdsobjekt litt større.

Uthevet app på Hjem-skjerm