Åpne sidepanelet

Bruk fjernkontrollen i Apple TV-appen Apple TV til å gjøre følgende når sidepanelindikatoren vises oppe i venstre hjørne på skjermen:

• Siri Remote (andre generasjon eller nyere): Trykk på Tilbake-knappen , eller trykk oppover eller til venstre på trykkflateringen, eller sveip opp eller til venstre på trykkflaten.

• Siri Remote (første generasjon): Trykk på Tilbake-knappen , eller trykk eller sveip opp eller til venstre på berøringsflaten.

Merk: Hvis du tidligere har navigert til høyre, må du kanskje trykke eller sveipe flere ganger.