Felles spilleliste

En samling av medieinnhold (for eksempel sanger eller videoer) som deles med andre for å samarbeide. Personen som oppretter og deler spillelisten, kalles verten. De som inviteres og blir med på spillelisten, kalles deltakere. Alle kan legge til, endre rekkefølgen på og fjerne musikk i spillelisten og reagere på sanger ved å bruke emojier.

Felles spillelister er tilgjengelig hvis du abonnerer på Apple Music og bruker macOS Sonoma 14.3, iOS 17.3, iPadOS 17.3, tvOS 17.3 (støtter kun avspilling) eller nyere.