utgiver

Enheten som eier innholdet og har inngått kontrakt med Apple. Leverandører kan være kodingsleverandører, utgivere eller apputviklere, og de kan levere innhold direkte til App Store, Apple Music, Apple TV-appen, Apple Books eller iTunes Store, eller bruke en kodingsleverandør som leverer innholdet for dem. En leverandør og en kodingsleverandør kan være det samme selskapet. Sammenlign kodingsleverandør.