Arkiver-dialogruten med Filformat-menyen nederst.

Konverter rik tekst-dokumenter til andre formater

Med Tekstredigering kan du åpne og redigere dokumenter med rik tekst som er opprettet i andre tekstbehandlingsapper, for eksempel Microsoft Word eller OpenOffice. Du kan også arkivere dokumentene dine i et annet format, slik at de er kompatible med andre apper.

Slik åpner, redigerer og konverterer du dokumenter

En HTML-fil i koderedigeringsmodus.

Opprett og rediger HTML-dokumenter

Du trenger ikke en spesialapp for å skrive eller redigere HTML-kode – bare bruk Tekstredigering. Du kan vise HTML-dokumenter slik du ser dem i en nettleser, eller du kan bruke Tekstredigering til koderedigering.

Slik oppretter eller redigerer du HTML-kode

Et bilde med et hjerte tegnet på det ved hjelp av Merking-verktøyene.

Merk bilder

Du kan skrive eller tegne på bilder i tekstfilene ved hjelp av verktøyene i Merking-verktøylinjen.

Slik merker du bilder

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Tekstredigering, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.