Hvis Macen har flere APFS-volumer i én beholder

Hvis du ser mer enn én disk i lagringsområdet i Systeminformasjon, har systemet flere volumer.

APFS-filsystemet i macOS High Sierra har plassdeling og rask beregning av katalogstørrelse. Når én enkelt APFS-beholder (partisjon) har flere volumer, deles den ledige plassen i beholderen og kan tildeles hvert volum etter behov. Hvert volum bruker bare en del av beholderen, så den tilgjengelige plassen tilsvarer den totale størrelsen på beholderen minus størrelsen på alle volumene i beholderen. Denne totale mengden brukt plass, inkludert andre volumer i beholderen, angis av et krysskravert felt.

Du finner mer informasjon om partisjoner under Partisjoner en fysisk disk.