Hva er en snarvei?

En snarvei er en rask måte utføre en eller flere oppgaver med appene dine på. Ved hjelp av Snarveier-appen kan du opprette dine egne snarveier med flere trinn. Du kan for eksempel sette sammen en «Surfetid»-snarvei som henter bølgerapporten, gir deg en ankomsttid på stranden og spiller spillelisten din med surfemusikk.

Lær hvordan snarveier fungerer

Hva er en handling?

En handling – byggestenen til en snarvei – er et enkelttrinn i en oppgave. Velg mellom handlinger for å opprette snarveier som samhandler med appene og innholdet på Apple-enhetene dine, i tillegg til med innhold og tjenester på internett. Hver snarvei består av en eller flere handlinger.

Finn ut mer om handlinger

Hva er automatisering?

Automatisering er en type snarvei som aktiveres av en hendelse, i stedet for manuelt. Du kan bruke Snarveier-appen til å konfigurere en personlig automatisering eller hjemautomatisering, og deretter utføre den automatiserte snarveien med din ankomst, din avgang, når du endrer en innstilling på iPhone, en tid på døgnet og mye mer.

Opprett en personlig automatisering

Hvor finner jeg snarveier?

Galleriet inneholder en utvalgt samling med kreative og nyttige snarveier. Utforsk galleriet for se på snarveismuligheter og se hvordan de bygges opp. Når du finner en snarvei du liker i galleriet, kan du legge den til i snarveissamlingen med et trykk og tilpasse den til dine behov.

Utforsk galleriet

Bla gjennom Brukerveiledning for Snarveier ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Ikke alle apper, alt innhold og alle tjenester som vises i brukerveiledningen, er tilgjengelig i alle land eller områder.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.