Logg på med Apple-ID

Apple-ID er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som blant annet App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime og iTunes Store.

Når du installerer Shazam på iPhone eller iPad, vil de identifiserte sangene dine automatisk sikkerhetskopieres til iCloud. Sangene er tilgjengelige på alle Apple-enhetene dine når du er logget på med Apple-ID-en din.

1. Gå til Innstillinger  på iPhone eller iPad, og trykk deretter på «Logg på [enhet].»

Merk: Hvis du allerede er logget på, ser du ikke dette alternativet, og du kan hoppe over denne oppgaven.

2. Skriv inn Apple-ID og passord, og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Slik oppretter du en ny Apple-ID. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du logger på andre enheter, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Logg på med Apple-ID.