Legg til en Shazam-widget i dagsvisningen eller på Hjem-skjermen på iPhone eller iPad.

1. Gå til dagsvisningen eller Hjem-skjermen på iPhone eller iPad, og trykk og hold på en widget eller et tomt område til appene rister.

2. Gjør ett av følgende:

• Trykk på Rediger i dagsvisningen for å åpne widgetgalleriet, og rull eller søk for å finne Shazam i listen over apper. Trykk på appen, og sveip deretter mot venstre gjennom størrelsevalgene.

• Trykk på øverst på Hjem-skjermen for å åpne widgetgalleriet, og rull eller søk for å finne Shazam i listen over apper. Trykk på appen, og sveip deretter mot venstre gjennom størrelsevalgene.

De forskjellige størrelsene viser den sist identifiserte sangen din eller de tre eller fire siste.

3. Når du ser størrelsen du ønsker, trykker du på Legg til widget, og deretter trykker du på Ferdig.

Widgeten er lagt til i dagsvisningen eller på Hjem-skjermen.

Se Apple-kundestøtteartikkelen Slik legger du til og redigerer widgeter på iPhone eller Legg til, rediger og fjern widgeter på iPad i Brukerhåndbok for iPad.