Konfigurer Siri på iPhone eller iPad

Gå til Innstillinger  > Siri og søk, og gjør deretter ett av følgende:

• Hvis du vil aktivere Siri med stemmen din på iPhone eller iPad: Slå på Lytt etter «Hei Siri».

• Hvis du vil aktivere Siri med en knapp på iPhone eller iPad: Slå på Trykk på sideknappen for Siri (på en iPhone med Face ID) eller Start Siri med Hjem-knappen (på en iPhone med Hjem-knapp).

• Hvis du vil aktivere Siri med en knapp på iPad: Slå på Start Siri med Hjem-knappen (på en iPad med Hjem-knapp) eller Trykk på knappen på toppen for Siri (på andre iPad-modeller).

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Siri-emnene i Brukerhåndbok for iPhone eller Brukerhåndbok for iPad.