Konfigurer iCloud-synkronisering

Med iCloud-synkronisering lagres de identifiserte sangene dine automatisk i iCloud, slik at du får tilgang til sangene på andre Apple-enheter (når du logger på med samme Apple-ID).

Slik bekrefter du at identifiserte sanger skal lagres i iCloud:

1. Åpne Shazam-appen på iOS- eller iPadOS-enheten, gå til Settings (Innstillinger) , og forsikre deg om at iCloud Sync er slått på.

2. Gå til Innstillinger  > [navnet ditt] > iCloud, og sørg for at Musikkgjenkjenning og Shazam er slått på i listen over apper som bruker iCloud.

3. Sørg for at Tofaktorautentisering er slått på i Innstillinger > [navnet ditt] > Pålogging og sikkerhet.